Emnene gir deg muligheten til å øke dine ferdigheter og din nøkkelkompetanse slik at du står styrket i arbeidslivet. Du kan velge ett av fire emner, hvert emne gir 7,5 studiepoeng.

Hvem kan delta? 

Bransjeprogrammet er åpent for alle ansatte, permitterte og ledige i olje-, gass- og leverandørindustrien. 

Ved oppstart av studiet vil du bli bedt om å svare på om du har tilknytning til olje- og gassindustrien og hva som er din arbeidsmarkedsstatus. 

Søk om plass i dag og få tilgang til ny kompetanse morgen 

Det er de første som melder seg opp og som får innvilget opptak som vil sikre seg plassen. Du kan maksimalt få opptak til ett av emnene som inngår i bransjeprogrammet. Opptakskrav er generell studiekompetanse eller realkompetanse. Søk på emnet i dag, så kommer du raskt i gang. Er du kvalifisert får du tilgang og kan gå i gang med emnet umiddelbart.

Ved oppstart får du tilgang til læringsportalen hvor du finner alt av læringsmateriell i form av videoer, øvingsoppgaver og innleveringsoppgaver. Du får også tilgang til faglig veileder som gir deg tilbakemelding på de obligatoriske innleveringsoppgavene og svarer på faglige spørsmål. Emnet avsluttes med eksamen i mai og/eller juni 2021.

Førstemann til mølla og begrenset plass 

Vi har begrenset antall plasser og hver enkelt kan melde seg på ett emne. Opptak til emnet vil skje fortløpende og vi behandler din søknad så snart vi har dokumentasjon.  

Hvordan er det å studere på nett?

Her kan du lese mer om hvordan det er å studere på nett