Beklager, foreløpig fullt! Høyskolen Kristiania har den siste tiden fått bevilget midler fra staten for å tilby gratis utdanning for permitterte og arbeidsledige disse plassene er nå fylt opp men, det kan være at vi får nye plasser. For å få informasjon om nye plasser kan du registrere din interesse i skjemaet nedenfor.

Vil du ha beskjed om vi får flere fullfinansierte plasser kan du fylle inn dette skjema, så kontakter vi deg så snart vi vet noe.

Den 22. april åpnet regjeringen for at permitterte og ledige kan ta utdanning mens de mottar dagpenger. Denne ordningen er godkjent frem til 31.12.2020.

Høyskolen Kristiania har fått bevilget midler fra staten til å tilby gratis utdanning for permitterte og arbeidsledige og du kan velge mellom et stort antall nettemner som gir deg ny og formell kompetanse. Emnene er relevante på tvers av de næringene som er hardest rammet av den vanskelige situasjonen næringslivet er satt i etter koronapandemien. 

Tilbudet består av nettemner med fri oppstart og fast oppstart

NB! Begrenset antall plasser. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Høyskolen Kristiania vil ikke kreve studieavgift selv om du får komme tilbake på jobb.

Har du spørsmål om emnene, eller nettstudier hos oss generelt? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på nettstudier@kristiania.no

Fast oppstart

Fast oppstart betyr at alle nettstudentene begynner på nettemnet samtidig. Alle emnene som tilbys består av 7,5 studiepoeng. Du følger webinarer i læringsportalen til faste tider. Hvilke dager det gjennomføres webinarer står oppført på hver enkelt emneside. Du kan maksimalt melde deg opp til 2 emner med fast oppstart.

kompetansepakke_full.jpg

Fri oppstart

kompetansepakke_full.jpg

Tilbudet med fri oppstart er for tiden fullt. Vi håper på å få flere plasser. 

Alle emnene som tilbys består av 7,5 studiepoeng. Du vil få tilgang til emnene dine i læringsportalen etter at dokumentasjonen din er godkjent. Emnene gjennomføres i eget tempo frem til 31.12.2020, og vi anbefaler at du derfor kun melder deg opp til emner du har kapasitet til å fullføre. Det er vanlig for en fulltidsstudent å fullføre 30 studiepoeng per semester, og 15 studiepoeng per semester for en deltidsstudent. Du kan maksimalt melde deg opp til 4 emner med fri oppstart.