HK-student med sekk står og ser utover utsikten på et fjell.

I første omgang vil møtene foregå digitalt eller utendørs,
men vi håper på at man kan treffes mer fysisk med tiden.

Vi har samlet et bredt utvalg grupper, og forhåpentligvis finner du en som fanger din interesse.
Meld deg på via skjema som ligger i beskrivelsen av hver gruppe.

Kontakt studieliv@kristiania.no dersom du har spørsmål.

Gå direkte til: 

Filmklubben 

Filmklubben ledes av Lisa, en 21 år gammel jente som er født og oppvokst i Bergen, og Cornalia, 21 fra Sandefjord:

Lista står på en bro i filmbyen venezia
Lisa leder filmklubben

Om Lisa

I 2019 flyttet jeg til Italia for å lære meg Italiensk. Der nede begynte jeg å ikke bare å interessere meg for maten og kulturen, men også for film. Jeg gikk på forskjellige filmfestivaler og ble venner med mange filmstudenter. Men selv om jeg elsker film, trives jeg best med det som en hobby, for det jeg vil jobbe med når jeg bli eldre er IT. Derfor studerer jeg Informasjonsteknologi - E-business her på Høyskolen Kristiania og trives veldig godt med det sosiale og faglige. Nettopp på grunn av dette vil jeg være sosial leder på HK, for at andre som ikke har vært like heldig med det sosiale som meg, skal oppleve hvordan det er å ha en studietid som ikke bare består av det faglige, men også følelsen av å finne sin gjeng og nye venner. Jeg brenner for film og jeg elsker å dele den følelsen med andre. Jeg gleder meg utrolig mye til å møte mange nye medstudenter og lage en gruppe der alle som liker film er velkommen! 

Cornelia fra filmklubben
Cornelia, leder i filmklubben

Jeg heter Cornelia og jeg er 21 år. Jeg kommer fra Sandefjord, men har nå flyttet til Bergen for å gå på IT-linjen og studere E-business. Når jeg ikke holder på med skole og endeløs kaffedrikking, liker jeg å slappe av med film eller serier, og du finner alle sjangre i min «Min-liste» på Netflix. Min interesse for film startet da jeg var veldig liten, og Løvenes Konge på VHS før leggetid er et kjært barndomsminne.  Jeg er allikevel ingen ekspert på film, og det trenger ingen andre i klubben å være heller. Mine tanker for denne klubben er å komme seg ut av komfortsonen, se nye ting, og forhåpentligvis sette i gang noen morsomme diskusjoner! Jeg liker å se på meg selv som en utadvendt og engasjert person, og selv om jeg er veldig glad i film, gleder jeg meg aller mest til å bli kjent med alle i filmklubben på tvers av linjer og byer. Som Lisa nevner har vi vært heldige og fått en veldig sosial klasse, og vi vet at dette dessverre ikke gjelder alle i disse tider. Derfor er dette en super mulighet til å bli en del av en kjempekul gjeng som har en stor interesse for film. Bli med da vel!

Om filmklubben

Jeg vil starte en filmklubb der man møtes hver onsdag. Nå som smitten er høy, og smittevernreglene er strenge vil dette være digitalt. Forhåpentligvis vil smitten gå ned igjen og det vil være mulig å møtes fysisk, men til da vil jeg bruke zoom fordi de aller fleste vil være godt vandt med hvordan man bruker den. Dessuten vil jeg lage en Facebook gruppe for å arrangere møtene, gjøre avstemninger og komme med info. Jeg vil også lage en Facebook-chat der alle i gruppen kan skrive meldinger om film, tips og alt mellom himmel og jord. Dette er for at man kan holde kontakt de andre dagene i uken og for at terskelen for å ta kontakt med meg eller andre i gruppen bli lavere. I zoom møtene vil vi diskutere ukens film som bestemmes med en avstemning hver uke. Det vil være muligheter for quiz, diskusjoner om filmen og film. tips fra medlemmene. Når det blir mulighet for det kan møtene også bestå av å se film sammen hvis det er stemning i gruppen for det.  

Fotogruppa, Oslo

Om Fay og Maria

Maria, 20 år fra Nesodden, studerer årsenhet  i Serviceledelse:

 • Jeg liker portrettfotografi og hvordan en kan uttrykke seg gjennom en visuell kunstform.  
 • Liker å reise, lære om språk og kulturer, stand up paddling.  
 • Har bodd i Barcelona, halvt kroater & ganske så flink i Mario Kart   
Fay og Maria leder i fotogruppa i Oslo
Fay og Maria leder i fotogruppa i OsloFoto: Sivert Lindahl, SHK

Fay, 24 år fra Skien, studerer 2. året på Anvendt psykologi:

 • Hva vi liker med foto: jeg liker macrobilder og landskap, liker hvordan en kan uttrykke følelser og fantasi i bilder 
 • Liker å reise, å dra på konsert, lese bøker og dikt
 • Er fotograf for SHK, some-ansvarlig fra nyttår. Bodd i England et år og har tyrkisk bakgrunn

Om fotogruppa i Oslo

Fotogruppen er en gruppe for de som liker fotografi og redigering av bilder. Vi ønsker å ha ukentlig møter hvor tar bilder, har konkurranser og snakker om vår fotointeresse.  

Om vi skal møtes i Oslo tenkte vi i hovedsak å gå rundt i Oslos gater og parker for å kunne holde avstand henhold til covid-19. Vi har også planer om å sette i gang konkurranser hvor det blir kåret vinnere.   

Utstyr + gjennomføring 

 •  Kameramobil/speilrefleks/digitalkamera 
 • Basic kunnskaper med photoshop/lightroom/annen redigeringsapp 
 • 25 stykker  
Maja og Therese leder fotogruppa i Bergen
Maja og Therese leder fotogruppa i Bergen

Foto-og brettspillgruppa, Bergen

Om Maja og Therese

Maja Jaggi:

Jeg er en positiv og sosial jente som trives rundt mennesker. Nå som koronapandemien er blitt en så stor del av hverdagen, savner jeg det sosiale ved skolen. Jeg skulle gjerne sett at det var litt mer sosialt, så jeg mener derfor jeg passer godt til dette. Jeg er også glad i å organisere og ha kontroll på ting som skjer, så jeg mener at sosial leder vil passe bra for meg på bakgrunn av dette. Å være sosial leder, ser jeg på som en mulighet til å bli kjent med flere studenter og ha en litt mer normal hverdag.  

Therese Grande Johansson:

Jeg er en sosial jente fra Verdal, som trives godt blant andre mennesker, og liker å bli kjent med nye folk. Under denne Corona-pandemien har man ikke hatt den samme muligheten til å bli kjent med nye mennesker, og mange synes dette har vært veldig vanskelig. Derfor synes jeg selv at disse sosiale aktivitetene er et smart opplegg for de som savner det sosiale, og sjansen til å møte nye mennesker. Samtidig har jeg erfaring med å være leder i leir, der jeg blant annet har hatt mye ansvar med morsomme aktiviteter som skulle bli gjennomført. Jeg har også vært med i komiteer på videregående skole, der jeg hadde ansvar for inkludering av elever. Dette ser jeg på som en bra erfaring, samtidig som jeg er glad i organisering, og mener derfor at sosial leder passer meg fint. 

Om fotogruppa i Bergen

Vi ønsker å gjennomføre fotogruppe og brettspillgruppe! 

Friluftsgruppa

Mariell er leder for friluftsgruppa.
Mariell er leder for friluftsgruppa

Om Mariell:

Mariell, 22 år, fra Stavanger. Studerer Reklame og merkekommunikasjon på Fagskolen Kristiania:

Jeg er en relativt nybakt friluftsentusiast som brått og brutalt ble konvertert fra byas til friluftsmenneske da jeg i fjor gikk på Svalbard folkehøgskole. Jeg digger alle former for friluftsliv, både light og mer ekstremt. Om det er kakao på Grefsenkollen eller telttur i 20 minusgrader, jeg er med uansett. 

Som menneske er jeg outgoing, inkluderende og hyggelig. Man får tilbake den energien man selv gir ut.

Jeg gleder meg skikkelig masse til å bli kjent med dere! 

Om friluftsgruppa:

Er du glad i friluftsliv? Da er denne gruppa for deg. Jeg mener vi alle har godt av å komme oss ut i frisk luft, bruke kroppen og være i naturen. 

I friluftsgruppa kommer vi til å finne på ulike ute-aktiviteter, med innspill fra dere medlemmer. Aktivitetene vil også variere etter vær og årstid. 

Eksempler på hva du kan forvente: fjelltur, kakao, gå på skøyter, tenne bål, lage mat ute, gå på ski, overnattingstur, utsiktstur, skog, mark, gapahuk, midnattstur, solnedganger, snøbad, isbad, god stemning, lek og moro. Vi kommer til å være en liten gjeng med fokus på å bli godt kjent, få nye venner og skape gode minner. Velkommen skal du være! 

Det er et krav at du har gode ute-klær og basic turutstyr, og selvsagt at du liker å være ute! Når det kommer til ski, skøyter etc så er ikke dette et krav, selv låner jeg fra et sted som heter Bua hvor man får leie slikt helt gratis - det anbefaler jeg dere også å sjekke ut :) 

Gaminggruppa

Jan Eivind og Tomas leder gaminggruppa
Jan Eivind og Tomas leder gaminggruppa

Om Tomas og Jan Eivind

Tomas, er 21 år gammel og studerer Frontend og mobilutvikling:

Når jeg ikke studerer liker jeg å utforske den kulinariske verden, komponere moderne symfonier, utvikle min kroppsbygning, dyppe tærne i den litterære verden og så klart hamre løs på tastaturet (og kontrolleren) i et spill-univers. 

Jan Eivind, 21 år gammel og går linjen Interaktivt design: 

Jeg heter Jan Eivind, men alle kaller meg Johnny. På fritiden liker jeg å se på tv-serier og anime. Ellers liker jeg å spille en del forskjellige online og singleplayer spill på pc, men også av og til på nintendo switch. 

Om gaminggruppa

Gaming-gruppen er en gruppe for alle de som deler en felles interesse; gaming. 

I denne gruppen kommer vi til å ha både fysiske arrangementer (som LAN) og spillkvelder over nett. Vi starter med digitale aktiviteter, for så å avholde arrangementer på campus når smittevernreglene tillater det.  

Dette er en flott mulighet for å slappe av fra studiene og bli kjent med andre på skolen, spesielt i disse tider hvor man ikke får sosialisert fysisk like mye som før. 

Alle med gode intensjoner er velkommen i denne gruppen. Om du har svettet WoW i 14 år eller nettopp lastet ned Candy Crush på mobilen har ingenting å si. 

  Dag for gjennomføring Vi ønsker å gjennomføre treffene på onsdager. I påmeldingsskjema legger vi til at folk kan skrive inn hvilke dager som passer dem best.   
  Discord-server Etter du er meldt på vil du få tilgang til en discord-server. Her vil vi annonsere våre spillkvelder og sosiale møter.  

Kosegruppa

Om Simon og Mariell

Mariell og Simon som leder kosegruppa
Mariell og Simon leder kosegruppa

Simon, er 23 år og studerar  musikkteater på Høyskolen Kristiania, institutt Musikkteaterhøyskolen: 

Eg er ein engasjert og sosial dude frå Volda som er vand med å ha mange ballar i lufta, og trivast med det. Eg har hatt mange hobbyar og fritidsaktivitetar, og dei siste åra har eg brukt mykje tid på teater, revy, operakor og organisasjonsarbeid. Eg likar og å halde meg fysisk aktiv, og tek gjerne ein gå-/jogge-/fjelltur. 

Midt i alt dette set eg gjerne av tid til å berre chille, om det skulle vere med Netflix, Minecraft eller ein øl. Og helst med folk, eg er generelt glad i andre menneske og er (i vanlege tider) oftast å sjå i sosialt samvær.  

Ei rar og artig greie eg ikkje kjem til å gløyme var den gangen eg var operakorist med Bjarne Brøndbo. Rai-rai. 

Mariell, er 22 år og studerer Reklame og Merkekommunikasjon på Fagskolen Kristiania:

Jeg er ei aktiv, glad og impulsiv jente fra Stavanger. Det er sjelden man finner meg sittende hjemme å gjøre ingenting. Jeg er positiv, inkluderende og digger å bli kjent med nye mennesker! Interessene mine er mange, deriblant friluftsliv, foto, kunst, trening, øl, reise, crafting/DYI, svømming, allsang, brettspill, matlaging og generelt sosialisering. Jeg tror nok selv jeg er ganske mye morsommere og kulere en det jeg egentlig er, og trives igrunn godt med det ;) 

Jeg har en kort karriere som politiker på Svalbard bak meg.  

Om kosegruppa

Dette er en lavterskel kosegruppe med rom for deg akkurat sånn som du er. Her vil vi finne på litt av hvert i det smale og det brede, og innspill fra medlemmer vil bli hørt. Det skal være fokus på kos og sosialt samvær. Vi vil bli godt kjent med hverandre, kjøre på med team-building spirit og gode vibber. Eksempler på ting vi kan finne på: digital quiz, foto-safari i Oslos urbane gater, utepils, konkurranser, bli-kjent leker, utflukt i Marka, bålkos med pølser og pils, museum, filmkvelder, spillkvelder, måneskinnstur, male et felles kunstverk og masse mer.  

Tema her er kos rett og slett! Det stilles ingen krav til ekstraordinær helse eller råe talenter, kom som du er og kos deg. 

Vi kommer til å ta hensyn til Covid-19 og restriksjonene som er satt, så aktivitetene vil variere deretter. Målet er likevel å få til flest mulig fysiske treff :)  

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!  

For å kunne få til fysiske treff hvor alle kan bli med tenker vi 8 medlemmer i første omgang. Vi kan eventuelt åpne opp for flere medlemmer etterhvert når vi ser hvordan flyten er og hvor mye frafall det blir.  

  Kreativ "Breakfast Club" 

Alida og Runa i  Kreativ breakfast club
Alida og Runa leder "Kreativ breakfast club"

Om Alida og Runa

Alida, er 21 år gammel og går Art Direction:

På fritiden digger jeg å tegne, høre på kjempehøy musikk og henge med venner. Dessverre er det ikke så lett å henge med venner for tiden:( Derfor tar jeg saken i egne hender og håper flere vil være med meg! 

Runa, er 22 år, og går siste året på musikkteater:

Jeg er veggis, elsker drag race og ser farlig mye reality. Jeg savner venner og gleder meg masse til å få henge med denne nye vennegjengen!  

Okreativ "Breakfast Club" 

Vi er to studenter som hater korona og som har lyst til å lage en kreativ "breakfast club"! Her blir det mulig å inspirere og utfordre hverandre kreativt, og ikke minst skape vennskap på tvers av studier og interesser. Har du lyst til å bli med oss og lage hjemmelagde julegaver over zoom? Delta på kreative workshops over nyåret? Da er det bare å melde seg på:)  

Kreativ Workshop

Vegard leder "kreativ workshop"
Vegard leder "kreativ workshop"

Om Vegard

Vegard er en 29 år gammel 3D-grafikk-student fra Kongsberg. 

På fritiden min liker jeg å holde på med en hobby som innebærer å sette sammen og male miniatyrer som man i etterkant kan bruke som egen spillebrikke i sosiale spill som Dungeons & Dragons, eller i mer omfattende kamper i et fiktivt univers ved navn Warhammer (Fantasy) eller 40K (Sci-Fi).

Om Kreativ Workshop

For deg som ikke har malt eller satt sammen en figur før, så er det veldig artig hobby og drive med. Jeg har mulighet til å gi ut "ferdige" figurer, og låne ut diverse utstyr som pensler, maling og lim.

Jeg holder også på med pixel art, hvor jeg bruker motiver fra videospill som referanse.

Bilder av ting jeg har laget finner du nederst i påmeldingsskjemaet nedenfor! Jeg har også lagt ut bilder på min Instagram-side, som også brukes i forbindelse med jobbsammenheng.

Hvis dette høres ut som noe for deg, så ta gjerne kontakt!

I og med at dette er en litt rar tid, så tenkte jeg å starte å holde aktiviteten over nett (Zoom, Twitch), for så å kunne møtes fysisk og holde workshop.

Lille lørdag

Kasper og Synnøve leder gruppa "Lille lørdag "
Kasper og Synnøve leder gruppa "Lille lørdag "

Og Synnøve og Kasper

Synnøve Guttormsen og jeg studerer 3D-grafikk:

Jeg er fra Tromsø og flyttet til Oslo i starten av august i år. Jeg er en veldig positiv person som elsker å være sosial og møte nye mennesker. Jeg liker å ha variasjon i hverdagen og tar alltid initiativ hvis det trengs. For hvert eneste prosjekt jeg jobber med blir jeg alltid veldig engasjert å gjør mitt beste for å få suksess. Jeg er veldig glad i friluftsliv og drar mye på tur. Spesielt på vinteren hvor jeg elsker å dra på topptur. Jeg liker å holde prosjekter organiserte og er veldig samarbeidsvillig. Jeg gleder meg til å være sosial leder sammen med Kasper, og er sikker på at denne stillingen blir veldig gøy.  

Kasper Halvorsen og jeg studerer siste året på Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling på HK: 

Jeg vokste opp i Oppegård rett utenfor Oslo og har bodd i Oslo de siste 5 årene, det siste med to gode kompiser. 

På fritiden er jeg veldig glad i å spille Squash, leke med venner og dra på eventyr! 

Utenom dette er jeg en supersosial fyr som er veldig glad i å bli kjent med nye mennesker. 
Ser veldig frem til å være sosial leder med Synnøve og forhåpentligvis få nye studentvenner vi kan arrangere litt morsomheter for  😃 

Om Lille lørdag

Dette er en sosial aktivitetsgruppe åpen for alle studenter på HK, dog vi har en maks grense på 15stk. (mulig denne utvides etterhvert). Gruppens formål er å knytte sosiale bånd og ha det hyggelig! Det blir minst et arrangement hver uke som vi prøver å legge på onsdager, selveste lille lørdag! I denne gruppen tar vi vare på hverandre og har det gøy sammen! Selve temaet for gruppen er ikke en konkret ting, her har vi bestemt oss for å ha det litt åpent. I bunn og grunn ønsker vi at det skal være en gruppe som samles for å gjøre noe gøy og sosialt sammen uten å spisse det inn på en enkelt interesse - alt fra turgåing, brettspill, boblefotball o.l. Vi syntes at navnet på gruppen gir riktig inntrykk av opplevelsene vi vil prøve å fange, nemlig «Lille Lørdag».

Gjennomførelsene vil bli planlagt i samarbeid av oss begge opptil en uke i forkant, hvor vi finner frem til en morsom/hyggelig og passende aktivitet, gjør de forberedelser som er nødvendig for valgt aktivitet før vi på selve dagen møtes og gjennomfører.

Løpegruppa

Ledre for løpegruppa på HK, Karoline
Ledre for løpegruppa på HK, Karoline

Om Karoline 

Jeg heter Karoline, akkurat fylt 22 år og studerer biomedisin på HK. Ved siden av skolen jobber jeg hos SATS som resepsjonist og er under utdanning for å bli instruktør i utholdenhetstrening (løping, spinning). Det er mange som har behov for å være sosial i denne vanskelige tiden og jeg har veldig lyst til å bidra som en ressurs. 

Om løpegruppa

Jeg ønsker å gjennomføre aktiviteter som lenger gåturer til naturvennlige områder, effektive løpeturer, evt. skiturer når det legger seg nok snø. Det er mange tanker som svimler rundt allerede!

Seriegruppa

Mardin og Vera leder seriegruppa
Mardin og Vera leder seriegruppa

Om Mardin og Vera

Vera Kaufman Brunstad, er 22 år gammel og går 2. året på manuslinjen:

Jeg vil beskrive meg selv som en ganske kreativ og sosial person som er glad i å se film, serier, lese og henge med venner. Utenom skolen freelancer jeg som journalist og er nåværende leder for et humorprogram i Radio Nova. Jeg vil si jeg er litt over gjennomsnittet interessert i film og serier og digger de aller fleste sjangre, samt å prate om serier og andre mediarelaterte saker.  

 Mardin Jalil og er ei Jente på 19 år, som går første året på bacheloren markedsføring og salgsledelse:

Opprinnelig er jeg fra Kurdistan, Irak, men jeg har bodd i Norge i over ti år nå. På fritiden min liker jeg å tilbringe tid med venner eller besøke familien min. Jeg er spesielt glad i å reise/ gå tur/ se film eller ha spillkveld med de jeg er glad i. Jeg har også en jobb ved siden av skolen der jeg jobber for Mester Grønn, som selger i butikken. Denne jobben har jeg hatt i to år nå, og er en av grunnene til jeg søkte på salgsledelse her på Kristiania. 

Om seriegruppa

Seriegruppen er et sosialt engasjement som går ut på å se og diskutere TV-serier som gruppen velger i fellesskap. Tenk på den som et slags fast “Watch Party”. Seriegruppen er med andre ord et sted der folk kan se serier man liker og prate med folk om dem. Det eneste som er bedre enn å se en god serie, det er å dele den opplevelsen med andre! 

Gjennomføring av seriegruppen vil i første omgang være digital, hovedfokuset vårt er å skape samhold og kjøre streams over nettet.  

Vi som ledere av seriegruppen vil opprette en Facebook gruppe der folk kan melde seg inn og få med seg informasjon,  tidspunkt vi ser serier på og stemme over hva vi skal se. Vår andre sosiale kanal vil være en Discord-server der vi kan voice og/eller video-chatte mens vi strømmer serier og diskutere ulike aspekter av serien både over video, voice og tekst.  

Vi vil bruke ulike streaming-kanaler vi har tilgang til for å strømme serier som Netflix, Dplay, Viaplay, HBO, ol.   

Søndagstur-gruppa

Søndagsgruppa ledes av Sigmund og Magnhild
Søndagsgruppa ledes av Sigmund og Magnhild

Om Magnhild og Sigmund

Magnhild Konnestad og er en jente på 22 år fra Risør:

Jeg bor nå i Oslo og går i 2.klasse på Musikkteaterhøyskolen. Jeg liker å spille teater, synge og danse. Jeg liker også å bli kjent med nye mennesker og finne på nye ting å gjøre. Ved siden av skolen liker jeg å være sammen med venner, lage mat, trene, høre på Podkast og gå tur.  

Jeg har også jobbet som ungdomsarbeider i Frikirken i Risør, der jeg og en kollega jobbet sammen med å planlegge og holde møter. Vi planlagte også turer til Polen der vi besøkte en samarbeidsmenighet, bidro i ulike frivillige arbeid og vi besøkte barnehjem. Jeg har også gått i speideren i mange år, så jeg vet hvordan man lager bål.  

Sigmund studerer Master i Ledelse ved Høyskolen  Kristiania:

Jeg er medlem av Future Leaders Oslo. Drivet en del med sport og reist litt rundt! 

Jeg ser på dette som en bra mulighet for å gjøre noe for andre, spesielt nå i korona perioden. Jeg er et sosialt menneske som er glad  i møte nye mennesker og spre energi rundt meg! Også er jeg glad i å gå tur :)  

Om søndagstur-gruppa

Bli med i søndagstur-gruppe! Søndag er den perfekte dag å gå tur på. Bli med!  

Det blir gåtur, grilling, kakaodrikking, leker/noen aktiviteter underveis på tur på f.eks. Grefsenkollen, Årvollåsen, Bygdøy, Songsvann, Maridalsvannet (Brennenga) 

Vi gleder oss masse til å gå tur og bli kjent med nye mennesker.  

  Dag for gjennomføring Søndager kl. 13.00- 18.00. Vi åpner for andre tidspunkter også, og planlegger disse fortløpende

Tegne og malegruppa

Leder for tegne- og malegruppa, Bendik
Leder for tegne- og malegruppa, Bendik

Om Bendik

Bereist tegne- og maleglad 29-åring fra Oslo

Jeg går Tekst og Skribent tredje året og er selvfølgelig glad i å skrive. Videre liker jeg fjell og skog og glade folk, klatring, dansing og selvsagt tegning og maling. Elsker alt fra store oljemalerier til spennende tegneserier. Har tidligere studert spansk og utvekslet et år til Chile der jeg tok alle mine frie emner på kunstfakultetet. Det var helt fantastisk.

Om tegne- og malegruppa

Tegne og malegruppa er for alle som koser seg med å lage bilder. Den er også for alle som ønsker å tegne oftere, alle som vil bli bedre og for alle som bare vil være med å ha det hyggelig sammen.

Du trenger ikke å være dyktig fra før, men du skal ikke se bort i fra at du blir det underveis. Det blir gitt oppgaver du kan følge om du ønsker.

Om gruppen vil så kan jeg undervise litt i blant annet teknikk, i hvordan å se og i hvordan å gå frem. Innad i gruppen viser vi hverandre hva vi har tegnet og gir hverandre fine og konstruktive tilbakemeldinger.

Målet er å ha et rom der vi kan være sammen mens vi holder på, utvikle oss, lære av hverandre og dykke inn i bildenes herlige verden. Koronaen har lagt seg over oss og tvinger oss til å holde oss hjemme. Det er trist, men det er også mulig å samles over zoom og dele bilder, oppgaver, tilbakemeldinger og samvær der. Til restriksjonene slipper opp og vi kan samles på ordentlig.

Jeg ser frem til å møtes en gang i uka for å tegne og male sammen. 

The great zoom bakeoff 

Ingrid og Nikoline leder "The Great Zoom Bake Off"
Ingrid og Nikoline leder "The Great Zoom Bake Off"

Om Ingrid og Nikoline

Ingrid Cammermeyer, 30 år, går tredjeåret på tekst og skribent:

Drømmer om å ha praksis i Norge rundt. Har en surdeigsstarter i kjøleskapet jeg aldri har bakt med. Liker å spise vafler til middag. Favorittkake: Sjokoladefondant Favorittjulekake: Blondekaker og døler  

Liker DIYing og håndarbeid, turer i skog og tuftepark, puste inn frisk luft på fjell og hav, klappe på alle dyrene, lese bøker, høre på podcaster, henge ut og drive dank.  

Er turleder på tordagspadling med DNT Besøksvenn i Oslo fengsel gjennom Røde Kors.

Nikoline Olivia Gadmar, 22 år og går andreåret av bachelor i musikkteater (institutt musikkteaterhøyskolen):

Mine hobbyer inkluderer sang, dans og skuespill (obviously), crafts og DIYs, og baking/matlaging. Jeg elsker disney og musikaler og er også litt fantasy og sci-fi nørd. Jeg er veldig glad i å organisere sosiale greier og gleder meg utrolig mye til å være med på å lede en ukentlig bakestund! :) 

 • Favorittkake: Fyldig sjokoladekake eller ostekake 
 • Favoittjulekake: All smultbakst <3  

Om "The Great Zoom Bake Off"

Ukentlig bakestund hver søndag fra klokka 19.00 (så man kan starte den nye uka på en god måte). Nå som det snart er jul tenkte vi at det kunne være litt juletema siden det er søndag i advent og greier.   

"The Great Zoom Bake Off"  vil vi kjøre "bake off" konkurranser, og "bake alongs". Det er viktig for oss at det ikke er noe prestasjonspress! dette skal bare være gøy og sosialt så konkurranse er bare for moro!  

Turgruppa 

Lederne av turgruppa: Marte og Vivianne
Lederne av turgruppa: Marte og Vivianne

Om Marte og Vivianne

Marte, en ung voksen som er 26 år, kommer fra Svelvik men bor nå i Bærum:

Jeg har tidligere studert Bachelor i Nautikk, og studere nå HR og personalledelse. Jeg elsker å gå på turer i skogen, men i et bedagelig tempo.  

Jeg ønsker å være med på å skape gode fine minner i student tiden selv med Corona. Jeg vil møte mennesker som sitter alene og ikke føler at de har noen å kunne snakke med og møte nye mennesker. Mat er min lidenskap og er det noen som tilbyr mat er jeg ikke langt unna. 

Vivianne Edson, 22 år gammel og studerer HR og Personalledelse sammen med Marte:

Humørfylt trønder det er meg! Jeg kommer fra Trondheim, men bor nå i kolbotn  

Tidligere har jeg vært lærling i resepsjon om bord på hurtigruten, men også jobbet der en del i ettertid. For tiden så jobber jeg på Rusta alnabru ved siden av studiene.  

Grunnen til at jeg ønsker å være sosial leder, er rett og slett fordi jeg elsker å treffe nye mennesker, og hvorfor ikke ha det gøy sammen samtidig? Jeg syns så å si ALT er morsomt sammen med andre. Alt fra å gå turer, trene, spise god mat, brettspill eller bare sitte sammen å snakke om alt mellom himmel og jord. 

Om turgruppa 

Vi ønsker å utforske Oslo og omegn natur, både skog og kyststi, men en lunsj i løpet av turen med medbrakt mat og drikke. en fin tur er en rundtur rundt bygdøy, mange fine stier både på skogsveier og stier som er brede og fine. Har dere noen ønsker om hvor dere ønsker å gå tur så er vi alltid åpne for forslag.