Før alle eksamener må du

Sjekke på Studentweb at du er meldt opp i de emnene du skal ta eksamen i.

Før skoleeksamen må du notere deg følgende fra Studentweb

  • Kandidatnummer (kandidatnummer er ikke studentnummer)
  • Eksamenslokalet (eventuelt romplassering)
  • Eksamensstart (samt tidspunkt for oppmøte)

Ta med deg

Husk å ta med deg gyldig legitimasjon (med bilde og signatur) eller studentkort til eksamenslokalet.

Digital skoleeksamen?

Hvis du skal ha digital eksamen vil du finne informasjon om dette og lenke i Studentweb. Merk at det kun er eksamen for utvalgte emner i Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø som skal foregå digitalt. I tillegg til å forberede deg faglig, må du også huske å sjekke at din datamaskin og innlogging er klar til bruk på digital eksamen. Dette er ditt ansvar som student.

Ved digital skoleeksamen tar du med deg din egen datamaskin til eksamen. I forkant av eksamensdagen må du klargjøre datamaskinen din til eksamen.

Høyskolen Kristiania bruker eksamensplattformen WISEflow med programvaren FLOWlock, som er en programvare som stenger datamaskinen for nettilgang under eksamen. Det vil være teknisk support tilgjengelig gjennom hele eksamen i eksamenslokalet.

Når du skal ha digital skoleeksamen, gjelder egen sjekkliste før eksamen:

  • Din FEIDE-brukerkonto ved Høyskolen Kristiania må være aktiv
  • Du må huske ditt FEIDE-brukernavn og passord. Les her hvis du har glemt passordet ditt
  • Du må klargjøre din datamaskin (PC/Mac). Last ned/kontroller at FLOWlock fungerer i god tid før du møter til eksamen OG at du har nyeste versjon. Du kan både laste ned og kontrollere at det fungerer via en demo-prøve du finner i WISEflow. Har du spørsmål om systemkrav, les her
  • Du må huske å ta med din datamaskin og eventuelt strømlader til eksamensdagen. Har du behov for lånedatamaskin må du snarest ta kontakt med eksamen@kristiania.no
  • Du bør bli kjent med eksamensplattformen og de ulike funksjonalitetene som for eksempel vedleggfunksjonen (webkamera) og tegnefunksjonen før eksamen

For flere spørsmål se nettsidene: Ofte stilte spørsmål ved eksamen

Høyskolen Kristiania tilbyr drop in time før digital eksamen

Mandag 16. desember fra kl.13.30 til kl.15.30 tilbys det drop in time i Oslo for digital eksamen før eksamensperioden starter. Her kan du komme for å laste ned og teste ut FLOWlock på egen datamaskin og/eller spørre om ting du lurer på i forbindelse med digital eksamen.

  • Rom: Kvadraturen, 1. etasje, rom Hanna Nielsen
  • Adresse: Prinsensgate 7-9, Oslo

Digital innlevering

Hvis du skal levere din besvarelse som en hjemmeeksamen, mappevurdering eller en bacheloroppgave lastes besvarelsen opp i WISEflow med angitt filformat. Du trenger ikke å ha FLOWlock installert på din datamaskin for å levere digitalt i WISEflow.

Du kan lese mer om digital innlevering her.

For flere spørsmål se nettsidene: Ofte stilte spørsmål ved eksamen