Tilgang til litteratur og veiledning

Klikk her for å få oversikt over elektroniske tilganger

Lånetid

I forbindelse med karantene og andre smitteverntiltak kan det oppstå utfordringer med å følge bibliotekets lånereglement. Dersom du har problemer med å holde frister eller har andre spørsmål til lånetid ønsker vi at du kontakter biblioteket.

Innlevering

Bøkene kan leveres i bibliotekene, i Kongens gt 22 kan du også levere i kasse nederst ved inngangsdøren i 1. etg. Så lenge bøkene er lånt på ett av våre bibliotek, kan du levere på hvilket av våre bibliotek du ønsker, uavhengig av hvor de er lånt. 

Har du ikke mulighet til å dra til campus, kan bøkene sendes med post. 

Er det spesielle grunner til at du ikke kan levere, ta kontakt med oss, så finner vi en løsning.

Tilgang hjemmefra

(Installer Global Protect (VPN) for å få tilgang til forskningsartikler hjemmefra.

Blioteket abonnerer på en rekke databaser og ressurser med forskningslitteratur. For å få tilgang må du være tilknyttet skolens nettverk – VPN-programvaren sørger for dette. Om du har problemer med tilkobling: Sjekk at du har skrevet inn riktig brukernavn (brukernavn@EGMS.no, altså ikke @kristiania.no + samme passord som på Feide).

Helsebiblioteket: Studerer du helsevitenskap er det også viktig at du har en gratis konto på helsebiblioteket.no, som gir deg enda flere tilganger. Logg på både VPN og helsebiblioteket, så får du tilgang til alt vi abonnerer på.