Plakat for digitale karrieredager

Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania ønsker alle våre gode venner og samarbeidspartnere velkommen til årets karrieredager.

I år blir et litt annerledes år, og vi kjører karrieredagene digitalt! Selv om vi ikke får møttes ansikt til ansikt er vi sikre på at dette blir inspirerende, moro og lærerikt for både studenter og bedrifter.

Vi kommer til å ha livesendinger, intervjuer og paneldebatter de to første dagene (2. og 3. mars) og digitalt standtorg og messe den siste dagen (4. mars).

I år vil vi i tillegg til bedriftsforedrag også vise forhåndsinnspilte videoer med bedriftspresentasjoner. Karrieredagene er et samarbeid mellom Høyskolen Kristiania, Fagskolen Kristiania og Studentunionen.

Enda flere studier og bransjer

Høyskolen Kristiania vokser stadig, og vi tilbyr nå 167 studieprogram! Vi har studier innen teknologi, helse, kreativitet, markedsføring, design, ledelse, HR, kommunikasjon, film/TV, reiseliv, tekst, musikk, skuespill, PR, ernæring og økonomi. Vi er også Norges største tilbyder av kunstfaglige utdanninger!

Møt morgendagens talenter

Nå er det enda viktig å tenke innovasjon og muligheter om framtidens arbeidsliv. Målet med karrieredagene er å skape optimisme og være en møteplass der studenter, faglig ansatte og bedrifter kan knytte kontakter for fremtiden. Fremgang skapes ikke i et vakum, og vi tror at dette er et godt bidrag til morgensdagens arbeidsmarked. 

Grip mulighetene som karrieredagene gir! Husk at studentene som dukker opp er her for å finne sin neste arbeidsgiver.

Spørsmål og svar

Praktisk info

Plattformen der karrieredagene skal foregå på i år er jobbmesse.no. Denne plattformen er et startsted hvor arbeidsgivere og arbeidssøkere kan møtes. Det er muligheter for studentene å være med i chatterom, en til en videosamtaler med studentene og studentene kan se på foredrag i auditoriet.

På standen har du mulighet for å legge ut info om bedriften, informere om ledige stillinger og dele ut informasjon som brosjyre, sosiale nettverk og hjemmeside. Studentene kan også legge igjen CVen sin hos bedriften.

Spørsmål?

Dersom du har generelle spørsmål knyttet til deltakelsen, stand, foredrag eller bedriftspresentasjon kan du kontakte prosjektleder Nina Christin Østgaard, eller sende mail til karrieredagene@kristiania.no.