Fotomontasje av Hallgeir Kvadsheim og Vegard Ham, og teksten Kristiania studiefestival.

Er du usikker på hva og hvor du vil studere? Da er du ikke alene! For å gjøre det hele litt enklere åpner vi dørene og inviterer til en skikkelig hyggelig dag, hvor du kan treffe forelesere og nåværende studenter ved Høyskolen og Fagskolen Kristiania. Bli med når Hallgeir Kvadsheim og Vegard Harm snakker om utdanning, ta del i ulike aktiviteter og gled deg til kreative innslag fra studentene.

 Dette skjer i Oslo

Torsdag 3. mars holder vi åpent i Kvadraturen i Oslo fra kl. 14 til 17, og du er hjertelig velkommen, både alene eller sammen med venner. Arrangementet passer like godt for deg som ikke vet hva du vil studere, som for deg som allerede har tatt en avgjørelse. Ta en tur innom, slå av en prat og still så mange spørsmål du bare orker! Våre studenter og forelesere svarer på alt du måtte lure på om studietid, jobbmuligheter

Hos oss er mulighetene mange, uansett om du vil ta en kort og yrkesrettet utdanning eller er klar for et lengre studieløp. Du kan studere alt fra helsefag og HR, til teater, film og markedsføring og se frem til en minnerik studietid med fasiliteter i verdensklasse, tett oppfølging og et inkluderende studiemiljø.  

For at du skal bli enda bedre kjent med oss, åpner både Fagskolen Kristiania og de ulike avdelingene ved Høyskolen Kristiania dørene flere dager i mars. Det vil bli tid til servering, omvisning av lokaler og fasiliteter, lengre samtaler med forelesere og studenter og ikke minst fremvisning av enda flere studentarbeider.  

Se alt du kan bli med på!

Velkommen til Åpen dag på Kristiania!

Foto av Hallgeir Kvadsheim og Vegard Harm.