Kvinnelig student med bærenett med Kristiania-logo på.
Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania møter du flere steder i år, og du kan alltid spørre oss om det du lurer på!Foto: Høyskolen Kristiania/Jonatan A. Quintero

Vet du hvor du skal her i livet? Hvis du ikke har bestemt deg 100 prosent så vil vi gjerne invitere deg på flere digitale treff. Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania deltar på mange arrangementer denne vinteren. Les hvor og når du kan bli bedre kjent med oss!

Her er en liste over hvor og når du kan møte oss, både fysisk og digitalt.

OBS: Tidene kan endres, vi oppdaterer listen forløpende med nye arrangementer og mer informasjon forløpende!

Studieorientering

Tradisjonelt har studieorientering blitt arrangert på ulike tider i de forskjellige regionene, gjennom såkalte universitets- og høyskoleturneer. I år er disse digitale, og flere regioner har da slått seg sammen.

  • Studieorientering for Vestland, Møre og Romsdal og Trøndelag: 22. januar

Logg inn på studieportalen www.studieorientering.no og les mer om studiene våre, se filmer og still oss spørsmål. Her blir det også videopresentasjoner med studenter, som forteller om studiemiljø, studier, fadderuke, hvordan du søker opptak – og mye mer. I tillegg har Lånekassen og studentsamskipnader sine egne informasjonsvideoer her.

Mannlig student sitter på en trapp.

Usikker på hva du skal studere?

Utdanningsmesser

Dette er  de digitale utdanningsmessene «Utdanning & karriere» i regi av Ta Utdanning. Her kan du chatte eller snakke med studieveiledere og andre representanter, se filmer og livesendinger, delta på webinarer eller lese mer om hvilke studier som kan passe for deg.

Slik er programmet for messene lagt opp:

  • Sør-Norge: 13. – 14. januar
  • Østlandet (første messe): 20. – 21. januar
  • Vest-Norge: 24. – 27. januar
  • Midt-Norge: 3. – 4. februar
  • Nord-Norge: 10. – 11. februar
  • Østlandet (andre messe): 16. – 17. februar 

Les mer om messene på Ta Utdannings nettside her.

Åpen dag

Kristiania tilbyr flere ulike Åpen dag-arrangementer, hvor du kan bli bedre kjent med våre studier, forelesere og studenter, og spørre om alt du måtte lure på. I år kan du delta på følgende:

  • Digital åpen dag for utøvende kunstfag – 27. januar

Vil du jobbe med scenekunst eller musikk? Da er dette arrangementet for deg. Les mer om hva som skjer og hvordan du blir med her.

  • Åpen dag i Bergen: 12.-14. februar

Campus Bergen åpner dørene! Få omvisning, møt studenter og forelesere – og kanskje dine kommende medstudenter? Les mer og book avtale på www.opendag.no

  • Åpen dag i Oslo: Dato kommer

Campus Oslo inviterer som vanlig til Åpen dag, og denne finner vanligvis sted i første halvdel av mars. Mer info kommer når arrangementet nærmer seg.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
Snakk med en student!