Hva betyr fullfinansiert studieplass?

Myndighetene har gitt oss støtte til et visst antall fullfinansierte studieplasser på nettstudier innen helse og oppvekst. For deg betyr det at studieplassen er gratis, og du trenger altså ikke betale semester- eller registreringsavgift.

Hvordan fungerer rullerende opptak?

Rullerende opptak betyr at vi tar opp studenter løpende frem mot studiestart i uke 35, så fremt det er ledige studieplasser. Vi har kun et begrenset antall fullfinansierte plasser per studium.

For å sikre deg en gratis studieplass, anbefaler vi derfor å søke snarest og sende inn alt av nødvendig dokumentasjon. De som søker og som kvalifiserer for opptak får tilbud først.

Hvem kan søke og hva er opptakskravene?

Opptakskravene varierer mellom de ulike studiene. Mer informasjon om opptakskrav finner du på studiesidene under. Så fremst du oppfyller opptakskravene for det aktuelle studiet, kan du søke om en fullfinansiert plass og motta tilbud om studieplass fortløpende.

Hva vil det si å studere på nett?

Videreutdanningene innen helse og oppvekst er nett- og samlingsbasert, og tas over ett til to år på deltid. Med deltidsstudier på nett får du en praktisk og yrkesrettet fagskoleutdanning. Nettstudiene er fleksible og lar seg kombinere med jobb og familie. Du blir en del av et klassemiljø, får tett oppfølging av lærerne og vil kunne sparre med medstudenter underveis.

Du kan lese mer om hvordan du studerer på nett her.  

Fullfinansierte studier innen helse

Fullfinansierte studier innen oppvekst 

Se nyheter fra Fagskolen Kristiania nettstudier

 • Ågot Iversen studerer Barn med særskilte behov på Fagskolen Kristiania. Her sitter hun sammen med fire barn i barnehagen og spiller et spill.

  Spesialkompetansen alle som jobber med barn bør ha

  – Det er stadig behov for yrkesutøvere med kompetanse til å  hjelpe barn med særskilte behov, sier nettstudent Ågot Iversen.
 • Ågot Iversen går nettstudier på Fagskolen Kristiania. Her sitter hun ved kjøkkenbordet hjemme og jobber med studiene.

  Kombinerer nettstudier med jobb og familieliv

  Med nettstudier på Fagskolen Kristiania kan småbarnsmoren Ågot Iversen kombinere videreutdanning med familieliv og fulltidsjobb i barnehage.
 • Fagskolen Kristianias nettstudium Livsmestring og folkehelse passer for deg som enten jobber eller har jobbet i skole- eller helsesektoren.

  Vil du hjelpe andre med å mestre eget liv?

  Få kunnskap om helsefremmende og forebyggende arbeid i skolen og helsetjenesten på fagskolens nye nettstudium Livsmestring og folkehelse.
 • Tidligere nettstudent på Fagskolen Kristiania, Tine Cecilie Hansen, studerte Juridisk assistent på nett mens hun jobbet som saksbehandler. Her sitter hun hjemme i sofaen og jobber med studiene.

  Nå får voksne økt støtte av Lånekassen

  Høsten 2020 innfører Lånekassen bedre ordninger for voksne som vil videreutdanne seg. Fagskolen Kristiania tilbyr en rekke nettstudier på deltid. Les mer her!
 • Ina Hebnes sitter på Delta sin stand med solbriller og en kaffekopp i hånden.

  Videreutdannet seg til fast jobb – én uke etter endt utdanning

  Etter å ha studert Digital markedsføring på nett, fikk Ina Hebnes nye muligheter i arbeidstakerorganisasjonen Delta.  
 • Fra helsesekretær til kontorleder

  Etter flere år i samme jobb følte Dragnimira at hun nådde et tak. Lysten på ny kunnskap og nye utfordringer førte henne til nettstudiet Helseadministrasjonssekretær
 • Nettstudier ga nye muligheter i Norge

  Etter å ha studert Regnskapsmedarbeider på fagskolen kunne bulgarske Stanislava endelig fortsette sin karriere i Norge. Mulighetene som nettstudiene bød på ga henne mersmak.
 • Kvinne sitter bak en resepsjon

  Kombinerer jobb og studier på nett

  Hvordan er det egentlig å ta studier på nett? Tine og Linn-Therese gir deg et innblikk i en nettstudents hverdag.
 • Nettstudent (47 år) i sykepleierskjorte

  9 grunner til at Marian anbefaler nettstudier på Fagskolen Kristiania

  47-åringen er i full jobb og har et hektisk liv, men fant likevel tid til å fagutdanne seg som helseadministrasjonssekretær.

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Ønsker du studiemagasin?
Mobilnummer