Voksen nettstudent som tar enkeltemner på Kristiania. Hun smiler og holder en penn i hånden.

I disse tider er det mange som (dessverre) har tid til overs i hverdagen. Covid-19 har forandret samfunnet slik vi kjente det, og flere dyktige arbeidstakere befinner seg nå i en ny og ukjent situasjon hvor de er permitterte fra jobbene sine. 

Men, selv om verden for øyeblikket står stille, skal samfunnet også tilbake til normalen. Frem til Norge åpnes igjen kan et alternativ  derfor være å tilegne seg nye og verdifulle kunnskaper.

Det har nå regjeringen sørget for at permitterte arbeidstakere for muligheten til. 

Fra 20. april til 1. september blir det nemlig mulig for permitterte arbeidstakere å studere uten å miste dagpengene sine. Dette melder E24.no

På Høyskolen Kristiania nettstudier er det opptak hver dag, hele året, og du kan starte videreutdanningen din umiddelbart. 

Spennende og etterspurte enkeltemner

Å fylle på med kompetanse behøver ikke innebære at du skal studere en bachelor- eller mastergrad.

Tvert om har Høyskolen Kristiania mange nettstudenter som tar enkeltemner innenfor områder de ønsker å studere. Vi har samlet en oversikt over noen av fagene som er blant de mest allsidige og etterspurte i dag: 

Rekruttering

Har du hatt lyst til å ha en hånd med i hvem bedriften din ansetter? Med et kurs i rekruttering får du kunnskap om ulike typer intervjuformer du kan bruke i rekrutteringsarbeidet.

Perfekt den dagen sjefen spør om du kan bidra med å rekruttere din neste kollega? 

Digital markedsføring

Med digital markedsføring får du mulighet til å utvikle de kreative evnene dine til arbeidsplassens beste. 

Digitale kanaler som websider, sosiale medier og mobilapper er blitt stadig viktigere markedsføringskanaler for næringsliv, offentlige og ideelle organisasjoner. Med dette kurset kan du få deg ferdigheter som kan komme bedriften din til god nytte! 

Bedriftsøkonomi

Økonomisk forståelse er noe de aller fleste arbeidsgivere setter pris på av kvaliteter hos sine medarbeidere. 

Med dette kurset får du innsikt i hvordan data fra regnskapet kan benyttes i økonomiske beregninger. Du kan med andre ord få nye og spennende arbeidsoppgaver som vil hjelpe bedriftens lønnsomhet. 

Prosjektledelse

Dette er et større kurs med 15 studiepoeng, nettopp fordi kompetent prosjektledelse er uhyre viktig for de fleste bedrifter og organisasjoner. 

Kunnskap om hvordan man loser et prosjekt trygt i havn fra start til slutt, og etter gjennomført emne kan du bruke prosjektmetoden for å løse ulike oppgaver ved å identifisere og formulere problemstillinger, initiere og planlegge prosjekter, lede og bruke ulike styringsformer for å lykkes med prosjektene.

Key Account Management (KAM) 

Dette kurset handler om hvordan du best kan ivareta selskapets nåværende og fremtidige kunder.

Med et kurs i Key Account Management får du en forståelse av hvordan man best organiserer, planlegger og gjennomfører KAM i en bedrift, egenskaper mange arbeidsgivere vil sette stor pris på. 

Innføring i psykologi

Har du lenge hatt en interesse for psykologifaget og en ønske om å lære mer om det? 

Dette kurset gir deg en god forståelse av hvordan psykologi som fagfelt praktiseres og hvordan det kan komme de fleste bedrifter til gode. Du vil lære om problemstillinger, teorier, forskningsresultater, ulike perspektiv og analysenivå – egenskaper som kommer godt med på de fleste arbeidsplasser. 

Kreativ skriving og tekstforfatting

Å kunne skrive gode tekster kommer godt med oftere enn du kanskje tror. Pressemeldinger, prosjektbeskrivelser, til og med e-poster kan få langt mer positive utfall om forfatteren bak mestrer kreativ skriving eller tekstforfatting. 

Hos oss får du mulighet til å ta begge deler, den såkalte "tekstpakken" slik at du får det beste fra begge verdener. 

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.
Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Mange muligheter for videreutdanning

Om emnene over ikke svarte til dine interesser, så tilbyr Høyskolen Kristiania Nettstudier over 140 enkeltemner innenfor spennende fagområder.

Hvis du ønsker å finne ut av hva som kan passe for deg, kan du også ta kontakt med våre veiledere som står klare til å hjelpe deg med å finne riktig emne for deg.

 • Ung, kvinnelig nettstudent. Hun sitter foran laptopen med iPaden liggende på siden av seg. Hu er på vei til å ta på seg brillene sine.

  Slik kan nettstudier gi deg helt nye muligheter

  Er du en av dem som drømmer om å skifte karriere, eller ønsker du flere muligheter i bedriften du jobber i? Da er kanskje tiden inne for å fylle på med ny kunnskap.
 • Friheten til å disponere hverdagen selv

  Den tradisjonelle studiehverdagen passet aldri helt for Per Arne Ramberg. Nettstudier ga han den friheten han ønsket seg.
 • Voksen nettstudent som tar enkeltemner på Kristiania. Hun smiler og holder en penn i hånden.

  Nå kan være tiden for å fylle på med kompetanse

  Aldri før har det vært enklere å studere enkeltfag hjemmefra.
 • Nå kan du studere mens du mottar dagpenger

  Fra april til desember er det mulig å kombinere dagpenger med studier eller videreutdanning.
 • Nå blir det lettere for voksne å videreutdanne seg

  Lånekassen introduserer bedre ordninger for arbeidstakere som ønsker høyere utdanning. Høyskolen Kristiania tilbyr ulike nettstudier så flere får sjansen til å fylle på med nyttig kompetanse.
 • Mannlig nettstudent sitter ute med laptopen i fanget. I bakgrunnen kan man se folk som går på en buss.

  5 gode grunner til å velge nettstudier

  Ønsker du muligheten til å styre din egen hverdag samtidig som du studerer? Vi deler 5 gode grunner til å velge nettstudier.
 • Hva gjør en nettforeleser til en god foreleser?

  Foreleser på nettstudier, Anne Linda Løhre, får skryt av studentene på sosiale medier. Kan en nettstudent føle seg sett på nett, når foreleseren sitter milevis unna?
 • Ta en årsenhet i psykologi

  Høyskolen Kristiania nettstudier lanserer nå årsenhet i psykologi, et studium basert på det nyeste innen psykologisk forskning.
 • Videreutdanner seg på nett – mens de jobber

  Fra flymekaniker i SAS til livsnyter i naturparadis –nettstudiene ble en døråpner for disse fire studentene.
 • Vant over 550 andre søkere

  Mannen bak norgesrekorden i å løse Rubiks kube med bind for øynene, fullførte bachelorgraden i HR og personalledelse på nett med 22 A-er.
 • Sikter høyt med SAS

  Har du fløyet med SAS før? Da er sjansen stor for at nettstudenten Mari (23) har mekket på flyet du satt på.
 • Nettstudier ble løsningen for Motorcross-stjernen

  Da Genette Våge ble rammet av en alvorlig idrettsskade, fant hun i samarbeid med Olympiatoppen ut at nettstudier var et steg i riktig retning.
 • På fjelltur med forelesningene på øret

  Med friheten til å studere hvor og når hun vil, kan Maria fortsette å bo i et av Norges flotteste områder.
 • Gratis studieplasser innen helse og oppvekst

  Vurderer du en videreutdanning til høsten? Vi tilbyr nå et begrenset antall fullfinansierte (gratis) studieplasser på våre nettstudier.
 • jobb Engel & Volkers

  En dag i livet til en nettstudent

  Nettstudent, hva er nå det? Og hvordan fungerer egentlig studiehverdagen for en nettstudent?
 • Knut Arild har tatt en Master of Business Administration (MBA) med Høyskolen Kristiania Nettstudier

  Slik fikk han karriereløftet han trengte med nettstudier

  Knut Arild kjente på et behov for mer påfyll som leder. En Master of Business Administration (MBA) hos Høyskolen Kristiania Nettstudier ble løsningen.
 • Ved å studere på nett kan du reise samtidig. Ana Lavinia gjør det. Her på Norgesturné

  Utdanner seg mens hun er på reise

  Ana Lavinia studerer Bachelor i HR og personalledelse med Høyskolen Kristiania Nettstudier. Samtidig dyrker hun reisegleden og jobber 75%.
 • en ung mann sitter ved et bord, med flere skolebøker på.

  Nettstudent gikk ut med tidenes beste vitnemål

  Mannen bak norgesrekorden i å løse rubiks kube med bind for øynene, fullførte bachelorgraden i HR og personalledelse med 22 A-er.
 • Derfor er nettstudier den geniale løsningen

  Ny teknologi og digitalisering har åpnet uendelig mange muligheter. Nå kan du studere hvor du vil, når du vil. Nettstudier på Høyskolen Kristiania gir deg muligheten til nettopp det!
 • 3 gode grunner til å studere på nett

  Vil du bygge på utdannelsen du allerede har eller bygge opp karrieren din uten å gjøre større endringer i dine dagligdagse rutiner? Under har vi listet opp 3 gode grunner til hvorfor du bør studere på nett!
 • Bilde av Lene Haaland som studerer nettstudier

  Ikke sitt på gjerdet om du drømmer om å bytte beite

  Etter å ha jobbet med sykdom og plager som fysioterapeut i seks år gjorde Lene helomvending.
 • Alt du lurer på om nettstudier

  Tenker du at det er på tide å videreutdanne deg? Bytte jobb, flytte, fullføre den bachelorgraden som har stått på stedet hvil? Eller rett og slett gjøre et helt nytt karrierevalg?
 • Father and daughter sitting at kitchen table near window in discussion

  Studer pedagogikk på nett

  Studer pedagogikk hos Høyskolen Kristiania Nettstudier og få innsikt i generell pedagogisk teori, spesialpedagogisk teori og pedagogisk rådgiving og veiledning. Du kan ta en årsenhet eller en hel bachelorgrad.
 • Charlotte på jobb som PT på Elixia Sjølyst

  Møt personlig trener Charlotte

  Charlotte Sollien Moe var på jakt etter det lengste studiet innen personlig trening. Valget falt på høyskolens ettårige PT-utdannelse. I dag jobber hun som personlig trener på Sats Sjølyst.
 • marius-pt

  Travle dager som PT på Sats Sjølyst

  Marius Høgvold syntes det var vanskelig å se for seg en hverdag som personlig trener. Han tror mange ikke tør satse fordi det er for få suksesshistorier fra bransjen.