Eline Vøybu, leder i Into Campus, forteller at selv om dagene har blitt annerledes, er teamet fullt i gang med å planlegge årets fadderuke. I år, som i fjor, skal Into Campus foregå i telt på Youngstorget, med konserter, aktiviteter og standup, bare for å nevne noe.

– Vi krysser fingrene for at vi er tilbake til normalen i august, og kan arrangere Into Campus som planlagt, sier Eline.

Arrangementene på dagtid gir studentene enda bedre muligheter til å bli kjent med faddergruppen sin.

I tillegg til arrangementene på kveldstid samarbeider Into Campus med Høyskolen Kristiania om et gratis dagsprogram. Eline forteller at de jobber med å skaffe spennende foredragsholdere som kan komme med tips og råd til hvordan din studietid kan bli så bra som mulig.

– Det fine med arrangementene på dagtid er at det gir studentene enda bedre muligheter til å bli godt kjent med faddergruppen sin, samtidig som det også her kommer til å skje masse gøy, forteller hun.

Vil du vite mer? Les om Into Campus her!

Jobber med alternative løsninger

Into Campus følger retningslinjene fra myndighetene, og vil arrangeres i tråd med de nasjonale bestemmelsene. De er allerede i gang med å finne gode alternative løsninger dersom det ikke lar seg gjøre å arrangere Into Campus på Youngstorget som planlagt.

– Vi gleder oss til å ta i mot nye studenter til studiestart i august, og vil finne gode løsninger så alle har en morsom fadderuke å se frem til, sier Eline.

Det er ingen grunn til å utsette å søke på drømmestudiet ditt. Hos oss er det allerede gode digitale løsninger på plass.

Hun forteller at de i disse tider gjør alt de kan for å lage en god oppstartsuke, og at planleggingen per nå foregår som normalt, både internt i Into Campus og med samarbeidsaktører. Med andre ord står ingenting i veien for at nye studenter har en morsom fadderuke i vente.

Bli en del av teamet!

For å kunne arrangere en uforglemmelig fadderuke trenger Into Campus-gjengen hjelp fra nåværende studenter.

– Vi rekrutterer i disse dager faddere, buddy, teambuildere og crew, som vil spille en viktig rolle i gjennomføringen av Into Campus og for de nye studentene.

Som fadder vil du sammen med én til to andre faddere få ansvaret for en faddergruppe, og være med dem gjennom fadderuken. Fadderne har ansvaret for at fadderbarna alltid har noen å gå til, og skal være en trygghet. Buddy er det samme som fadder, men for internasjonale studenter.

Teamledere vil fungere som kommunikasjonsleddet mellom fadderne og fadderansvarlige – en jobb med mye ansvar og mye moro. De som jobber i crewet vil få muligheten til å boltre seg i ulike oppgaver: fra sponsorer og presse, til backstage og rigg. Begge stillingene er fine erfaringer å ta med seg på CV-en.

Søk studier før 15. april!

Har du funnet drømmestudiet på Høyskolen Kristiania? Søk nå før 15. april! Høstens undervisning er per nå planlagt å gå som normalt. Hvis nasjonale tiltak for smittebegrensing fremdeles pågår, kan prorektor for utdanning ,Sander Sværi, fortelle at Høyskolen Kristiania er i forkant av sektoren når det gjelder nettstudier og læringsteknologi, med erfaring og forutsetning for å gjennomføre undervisningen. Eline kan bekrefte dette.

– Det er ingen grunn til å utsette å søke på drømmestudiet ditt. Hos oss er det allerede gode digitale løsninger på plass. Og så må du selvsagt kjøpe billett til Into Campus 2020, vi gleder oss masse til oppstartsuken med dere, avslutter Eline.