panorama-bilde av festivalteltet med studenter

Mandag 12. august var det endelig tid for velkomstseremoni i både Oslo og Bergen. Spente studenter møtte opp i Kalfarveien på Høyskolens egne lokaler i Bergen. I Oslo hadde vi for aller første gang et stort og fint festivaltelt på Youngstorget, som ble brukt flittig hele uka.

Programmet for Into Campus i både Bergen og Oslo var fylt opp av konserter, foredrag, stand up og morsomme aktiviteter. Studentene våre jobber hardt for at studentenes start på Høyskolen Kristiania best mulig, gjennom fadderuka Into Campus. Into Campus gir nye studenter muligheten til å bli godt kjent med skolen, studentbyene og sine fremtidige klassekamerater og medstudenter.

Foredrag for ferske studenter

Andre dagen av årets Into Campus holdt Radical Broccoli-søstrene Anette og Susanne Bastviken, foredrag med ti tips til å bli mer miljøvennlig, mens Karen Elene Thorsen, best kjent som @fattig.student på instagram ga de nye studentene sine beste tips til hvordan man kan spise godt, men billig.

I Bergen holdt Studentsamskipnaden på Vestlandet (Sammen) foredraget «God start», med gode tips til nye studenter som skal ta fatt på studentlivet. Etter foredraget med Sammen fikk studentene besøk av psykolog, foredragsholder og forfatter Trond Haukedal. Han har i en årrekke reist land og strand rundt for å formidle  ”menneskekunnskap”, og er kåret til både årets foredragsholder og årets kursholder i Norge, og snakket om suksessfaktorene i et godt liv og en meningsfull skolehverdag.

Radical Broccoli-søstrene foran grønn vegg.
Søstrene Anette og Susanne Bastviken, bedre kjent som Radical Broccoli.

Idrett og aktivitet

Både i Bergen og Oslo sto fysisk aktivitet på programmet. Mens de nyankomne bergenserne gjorde dette etter foredragene på tirsdagen, var onsdag formiddag holdt av til sirkeltrening med Funkytwins, Silas og Emil Massa, konkurranser, grilling og moro.