To unge kvinner smiler bredt.

Å velge utdanning er et stort valg. Mens noen har planlagt studieretning i lang tid, føler mange på at det er vanskelig å velge. For hva skal du bli? Mulighetene er mange. Om du i tillegg føler press fra familie og venner om å komme raskt i gang med studier kan du fort ende opp med å ta et forhastet valg som kanskje ikke gir de beste forutsetningene for å lykkes. Heldigvis finnes det råd å hente, og vi ved Høyskolen Kristiania hjelper deg gjerne med å finne riktig studieretning!

Ta karrieretesten

For å hjelpe deg litt på vei har vi laget en karrieretest som kan være med på å avdekke hvilken studieretning som er riktig for deg. Kanskje blir svaret noe du aldri har vurdert før? Eller kanskje den kan gjøre deg sikker på noen tanker du allerede har gjort deg opp? Ta karrieretesten vår under! 

Tre studenter sitter rundt en smarttelefon og ser ned på den. To av jentene har langt blondt hår, mens den tredje har brunt langt hår.
Vi har laget en karrieretest som kan være med på å avdekke hvilken studieretning som er riktig for deg.
Er du usikker på hva du skal bli? Ta vår karrieretest i dag!

Gratis veiledning

Høyskolen Kristiania tilbyr også gratis studieveiledning. Veiledningen kan gjøres via telefon, mail eller møte på våre campus i Oslo. Vi har dyktige studentambassadører som står klare til å hjelpe deg å oppdage din fremtidige karriere. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Bestill veiledning her!