To unge kvinner smiler bredt.

Ta karrieretesten

Om du føler press fra familie og venner om å raskt komme i gang med studier kan du fort ende opp med å ta et forhastet valg som kanskje ikke gir de beste forutsetningene for å lykkes. Så hva gjør du når du rett og slett ikke vet hva du skal bli? Vi har laget en karrieretest som kan være med på å avdekke hvilken studieretning som er riktig for deg. Kanskje blir svaret noe du aldri har vurdert før?

Tre studenter sitter rundt en smarttelefon og ser ned på den. To av jentene har langt blondt hår, mens den tredje har brunt langt hår.
Vi har laget en karrieretest som kan være med på å avdekke hvilken studieretning som er riktig for deg.
Er du usikker på hva du skal bli? Ta vår karrieretest i dag!

Gratis veiledning

Høyskolen Kristiania tilbyr også gratis studieveiledning både via telefon, mail eller møte i Oslo. Våre dyktige studentambassadører står klare til å hjelpe deg oppdage din fremtidige karriere, og vi gleder oss til å høre fra deg.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Bestill veiledning her!