Fasaden til fagskolens nye lokaler i Oslo og BergenFasadene til fagskolens nye lokaler i Oslo
Rosenkrantz gate 16 i Oslo sentrum.

Fagskolen flytter for å få lokaler som er tilpasset fagskolens behov og pedagogikk. Med et eget bygg vil fagskolestudentene oppleve et tettere studentmiljø det blir enda større mulighet for samarbeid på tvers av studier. Det betyr at du som startet på Fagskolen Kristiania skal starte på studiet i disse nye lokalene, og du som går 1. år på et 2-årig studie skal studere i et nytt bygg fra høsten av.

Oslo:

De nye lokalene i Oslo vil ligge i Rosenkrantz gate 16, i det som i dag er lokalene til Adecco. Lokasjonen er svært sentral og ikke langt fra lokalene til Høyskolen Kristiania i Kvadraturen. Bygget ligger også veldig nært kjente landemerker som rådhuset og Aker brygge. Her får vi svært moderne lokaler og vil kunne tilby fasiliteter som designlab, ulike studioer, verksteder, auditorium og egen kantine. Flyttingen vil skje i løpet av sommeren. Planlagt åpning for studenter er mandag 19.august i uke 34. Into Campus gjennomføres som vanlig i uke 33, i regi av studentunionen og avdeling for studentoppfølging for studenter ved Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania. Følg med på Instagram (@fagskolenkristiania) for bilder fra flytteprosessen. Har du spørsmål kan du kontakte Linda Bakken på Linda.Bakken@kristiania.no

Bergen:

De nye lokalene i Bergen vil ligge i C. Sunds gate 27-29 – midt i sentrum av byen, med utsikt til den verdenskjente Bryggen i Bergen. Høyskolen Kristiania har tidligere benyttet dette bygget, men det har vært i bruk av Sonans de siste årene. Her vil vi kunne tilby fasiliteter som blant annet studio, designlab og verksted m.m. Dette vil gi fagskolen større muligheter til å dyrke sine kreative og utøvende studier. Lokalene skal være på plass til studiestart høsten 2019. Into Campus er under planlegging og mer informasjon vil komme fortløpende. Har du spørsmål kan du kontakte Janicke Olsen på Janicke.Olsen@kristiania.no