Andrea Grøndal Berg er tidligere student på HR og personalledelse og jobber i dag som HR-sjef i Inbound Group.

— Vi lærte også å være nysgjerrige og utforskende i måten man tilnærmer seg utfordringer på, forteller Andra Grøndal.

Hun begynte å jobbe med rekruttering underveis i studiene i HR og personalledelse, og landet drømmejobben som HR-sjef i Inbound Group kort tid etter bacheloren var levert. Hun var aldri i tvil om hvor hun skulle studere.

— Jeg ble anbefalt dette studiet på det varmeste. Vi lærte av folk som har jobbet med HR og personalledelse, og får innsikt i deres erfaringer. Mye av det jeg lærte bruker jeg på jobb i dag. 

Lærer hva du ikke skal gjøre

— For meg var dette studiet helt riktig. Jeg lærte mye om kommunikasjon, særlig av Tore Fagernes.

Jeg lærte om de ulike fallgruvene du kan gå i, særlig når du har personalansvar eller skal motivere, inspirere og lede mennesker. Det å lære hva du ikke skal gjøre er vel så verdifullt som å lære hvordan du skal gjøre det riktig, forteller Andrea.

Hun synes flere av emnene var praktiske, eksempelvis arbeidsrett og personalledelse. Studiene var både konkrete og håndfaste.

— Totalt sett var det en god del forberedelse. Noen ting må du bare skjønne når du kommer ut i jobb også. Det er ikke alt man kan forberede seg på, forteller den tidligere studenten. Etter tre år på HR og personalledelse er du godt rustet for arbeidslivet, mener hun.

Vil du jobbe med mennesker og utvikle organisasjoner?

Høyskolen Kristiania tilbyr mange forskjellige studier innen HR, organisasjon og personalledelse.
Ta en titt på vårt studietilbud