Julie står inntil en glassvegg med logoen til Atea på seg. Hun har langt mørkebrunt hår og har på seg en sort enkel kjole med knytinger på albuene. Hun har et nøkkelkort rundt halsen.

Fant fremtidig arbeidsplass under studiene

Allerede under studietiden ble Julie introdusert for Atea. Det var under valgemnet «eventledelse og sponsing» at hun gjennom sin foreleser, Rune Bjerke, først fikk øynene opp for Atea.

— Under valgemnet hadde vi Atea sin organisasjonskultur som en del av pensum. På denne måten ble jeg introdusert for spennende og utfordrende caser allerede under studietiden. Det trigget noe i meg. Etter det ble jeg fast innstilt på at det var Atea jeg ville jobbe i.

Du får en tverrfaglig kompetanse, og kan jobbe med alt fra kommunikasjon, ledelse, salg, markedsføring — og egentlig alt ettersom hva du vil.
Julie står i en trappoppgang med den ene hånden på gelenderet. Hun har brunt langt hår og har et nøkkelkort rundt halsen med Atea i blokkbokstaver.

Teknologigigant i Norden

I dag jobber Julie Atea, ett av Nordens største teknologiselskap, og hennes drømmearbeidsplass. Med kontorer som strekker seg fra Alta i nord til Kristiansand i sør, har Atea 1 650 medarbeidere i Norge. Teknologiselskapet finner du også i Sverige, Danmark, Finland og i Baltikum.

Julie er i dag Account Manager i Atea, og har blant annet ansvaret for 300 ulike bedrifter. Her jobber hun med å opprettholde gode kunderelasjoner, og sikrer at kundene har en smidig og fungerende IT-infrastruktur.

Vil du også studere markedsføring og salgsledelse? Les mer om vårt studietilbud her

Intimt studentmiljø

Etter studietiden på Høyskolen Kristiania minnes Julie spesielt det nære og intime studentmiljøet.

— Det beste med Høyskolen Kristiania er at det er et så intimt studentmiljø. Undervisningsrommene er mindre, du får en nær kontakt med foreleser og et tettere klassemiljø, forklarer hun.

Fra teori til praksis

— Jeg likte veldig godt at vi kunne bruke det vi lærte på studiet i jobbsammenheng. I tillegg var vi innom mange forskjellige emner, som gir deg en pekepinn på hva du faktisk vil jobbe med. Det gir deg også en retning på hvilken vei du vil gå etter studiet.

Julie mener at forelesernes erfaring fra næringslivet er til stor nytte for studentene på Høyskolen Kristiania.

— Våre forelesere er ikke kun utdannet for å stå foran i et klasserom og undervise oss. De har praktisk erfaring fra næringslivet, som gjør at studentene knytter kjennskap til deres relasjoner. I tillegg lærer de oss mye annet som ikke står i pensumbøkene.

Vær ivrig allerede som student

Julie råder studenter til å være på ballen tidlig dersom man ønsker å gå rett ut i jobb etter endt studium.

— Pek deg ut noen bedrifter eller organisasjoner du virkelig brenner å jobbe for. Tilpass søknaden din dit du søker jobb!

— Bruk tid på å finne ut av hva du virkelig har lyst til, og ikke gi deg om du får et nei.

— Jeg anbefaler andre å ta en Bachelor i markedsføring og salgsledelse hvis du er sulten på mange muligheter. Underveis i studiet blir du kjent med mange fagområder. Slik vil du finne ut av hvilken vei du vil gå.

Ønsker du å ha en allsidig og varierende hverdag, slik som Julie?

Da bør du søke på bachelor i markedsføring og merkevareledelse. Dette er et studie for deg som vil bruke dine personlige evner til å skape en spennende karriere innen for eksempel branding, media eller analyse.