Kopp med te

Hvorfor skal vi egentlig bruke tid på å tilfredsstille andre som kanskje ikke en gang bryr seg om oss?

Finn «dine folk»

Verden er full av mennesker som, uansett hva du gjør – uansett hva du prøver, ikke kommer til å like deg. Men verden er også full av mennesker som kommer til å beundre deg for dine handlinger og ditt engasjement. Og det er disse som er «dine folk».

sommer med venner
Fin mennesker som gjør hverdagen din bedre!

Hvem er din kopp med te?

Ikke bruk din dyrebare tid på å overbevise andre mennesker om din verdi. For de kommer ikke til å få det med seg. De kjøper ikke det du selger. Så ikke prøv å få dem til å følge den samme stien som deg, fordi du kommer bare til å rote bort tid og god energi. Du er ikke for dem og de er ikke for deg. Du er ikke deres kopp med te og de er ikke din. Så hva er det beste du kan gjøre? Jo du kan vennlig vinke farvel mens du beveger deg i motsatt retning.

Perfekt er urealistisk

Det å være perfekt er urealistisk. Du kan ikke alltid gjøre alle fornøyde. Så sett deg heller et mål om å være en bedre versjon av deg selv for hver dag som går.

Ikke glem å gi deg selv et lite kompliment hver dag

Vær den du er, og la aldri noen forandre på det. For i løpet av livet ditt kommer du til å møte uendelig med mennesker. De fleste er forbipasserende. Men noen ganger så møter du personer som kommer for å bli. Dette er mennesker som kommer til å prege livet ditt, og du kommer til å prege deres. Dette er mennesker som virkelig setter pris på dine talenter, dine handlinger og din måte å være på. De setter pris på DEG! Du er deres kopp med te.