Dokumentasjon

Du må selv laste opp all relevant dokumentasjon på Min side, som vitnemål og attester. Dokumentasjonen skal lastes opp innen en frist, se fristen under. Dette gjelder også om din utdanning avsluttes etter 15. april. Om du har søkt på et studium med rullerende opptak vil du etter kort tid motta et betinget studietilbud. Du må da laste opp dokumentasjonen på Min side i etterkant. Tilbudet er hva vi kaller betinget frem til vi mottar dokumentasjon om at du oppfyller opptakskravene. Det vil si at vi tar et forbehold om dette, og dersom du ikke oppfyller opptakskravene vil du ikke kunne få opptak. Dette tilbudet kan sees inne på søkeportalen Min side.

Dokumentasjonsfrist for

  • Fagskolestudier: 1. juli
  • Bachelorstudier: 1. juli
  • Mastergradsstudier: 15. juli
  • Fagskolestudier på nett: innen studiestart vår og høst
Bildet viser fire studenter som står bøyd over et bord og ser ned på en Macbook. Den ene jenta ytterst til venstre har brunt hår og briller, jenta i midten har mørkeblondt hår og gutten ved siden av henne har rødt/oransj hår med briller og mørkegrønn skjorte. Gutten ytterst har brun skjorte og brunt hår.

Min side

Her får du en komplett guide til hvordan du navigerer deg inne på Min side. Inne på Min side kan du endre prioriteringer, legge til nye studier, kontakte opptaksavdelingen, signere studiekontrakt og laste opp dokumentasjon. https://www.youtube.com/watch?v=FLeTjgkkAt8