Skolestart er rett rundt hjørnet, og du gruer deg, det bare vet jeg, haha, se på deg!

Men det er forståelig. Tankene surrer: er jeg god nok … er jeg klar til skolestart … blir jeg kjent med folk … bør jeg laste ned Æ … hvorfor fikk Greg Kinnears gjesterolle i Friends stormende jubel fra publikum, mens John Stamos ikke fikk noe i det hele tatt …

Du har mange spørsmål, og heldigvis for deg, har jeg svar på tre av dem:

Passer du inn?

Ja! Du har sikkert hørt, og har sikkert selv, fordommer om studentene på Høyskolen Kristiania og Westerdals.

Men har du også hørt den gamle – og derfor noe problematiske – visen som ramser opp nærmest en skokk (altså tre snes) grunner til at barn er forskjellige på utsiden, og twisten og moralen er at INNI er vi like? Vel, låten holder vann, baby! Selv om skolen nå huser hele 10 000 (altså 500 snes) studenter på landsbasis, er det bare folk, hele gjengen! Folk! Nett som deg!

Eller … folk og folk … Den barbariske demonen Gorgathol i andreklasse Retail Design er teknisk sett en «Satans skapning bannlyst til å vandre jorden til evig tid». Men som folk flest, har også Gorgathol to podkaster. 

Er du god nok?

Ja! Du fikk studieplass! Du kom inn! Ikke på grunn av en systemfeil som snudde kandidatlisten rangert fra best til verst på hodet, og sendte deg til topps fordi du egentlig var verst av dem alle, nei! Du kom inn fordi du fortjener det! L'Oréal Paris!

(Men shit. Tenk hvis det faktisk var en feil som gjorde at du kom inn? Det har skjedd før. Ooo, det ville suuugd for deg??? Noe å tenke på før du legger deg i kveld.)

Får du deg venner?

Nei! Kødda. Ja! Det er bare til å være en kul og sympatisk person med gode historier og ok kroppslukt/menneskesyn, så er den der nummer 10 på Dolly Dimple's-menyen: 

 Og hvis ikke kan du jo alltids høre med Espen Lind, Lene Marlin, Morten Abel, Rein Alexander, Maj Britt Andersen, Elisabeth Andreassen, Maria Arredondo, Thomas Dybdahl, Sivert Høyem, Bjøro Håland, "Bli hos meg"-Dina, Hanne Krogh, Sandra Lyng Haugen, Kurt Nilsen, Odd Nordstoga, Sissel Kyrkjebø, Ravi eller Samsaya?

De har SAGT at de kan være venn med deg!

Lykke til!

Bilde der det står: Følg oss på sosiale medier.