Avdeling for studentoppfølging

Avdeling for studentoppfølging er primærkontakt for alle studenter ved Fagskolen- og Høyskolen Kristiania. Her kan du få veiledning, rådgivning og oppfølging på studierelaterte spørsmål og utfordringer. Hvert studium har sin kontaktperson og alle som jobber i avdelingen har taushetsplikt. Avdeling for studentoppfølging har overordnet fokus på forebyggende tiltak og oppfølging som bidrar til godt læringsmiljø, trivsel og studiemestring.

Ta kontakt med Studentoppfølging Klikk her
Avdeling for studentoppfølging
Gjengen som jobber i avdeling for studentoppfølging!

Bibliotekene

På Høyskolen Kristiania sine biblioteker kan du få god hjelp med alt fra lån av pensumbøker, veiledning og kildehenvisning. Våre bibliotekarer er dyktige og vil gjøre din studietid på Høyskolen Kristiania lettere med tjenestene de tilbyr.

Les om studentblogger Sigrids opplevelse av bibliotekene her!
Bilde av biblioteket på Høyskolen Kristiania. På bildet ser man en søyle og flere bokhyller. Man kan også se to studenter som leter etter bøker.
Et av Høyskolen Kristiania sine biblioteker. Her på campus Kvadraturen.

Karrieresenteret

Karrieresenteret er et tilbud til både nåværende og tidligere studenter ved Høyskolen Kristiania. De holder til i 2.etasje på biblioteket til campus Kvadraturen i Kongens gate 22 i Oslo. På campuset i Bergen finner du dem i 3. etasje. Karrieresenteret kan gi deg gode råd om hvordan du bruker studietiden best mulig for å få relevant praksis og hjelpe deg mot veien til en god arbeidssøker og verdifull medarbeider. De arrangerer også workshops og kurs for deg som ønsker å starte egen virksomhet. Karrieresenteret er behjelpelige i prosessen mot jobbsøking og kan bidra med hjelp til både utarbeiding av CV og søknad. På Karrieresenteret sin side kan du finne spennende og relevante stillinger som er perfekt ved siden av studier.

Les mer om Karrieresenteret og deres tilbud her!
Karrieresenteret ligger i 2.etasje på biblioteket som tilhører campus Kvadraturen. Her sitter karriereveileder Mette Lise med en student.
Karrieresenteret ligger i 2.etasje på biblioteket som tilhører campus Kvadraturen.

Internasjonalt kontor

Lurer du på hvor du kan utveksle? På når du skal søke, når du får svar – og på alt som andre studenter har opplevd? Da kan du ta kontakt med Internasjonalt kontor på utveksling@kristiania.no.

Les mer om utveksling Klikk her
Internasjonalt hjørne campus Fjerdingen

Studentunionen

Studentunionen er Høyskolen Kristiania sin egen studentforening der alle er velkomne til å være med. Her kan du opparbeide deg arbeidserfaring gjennom frivillige verv, delta på arrangementer eller drive med idrett. Studentunionen har et bredt tilbud som passer alle våre studenter. Enten du ønsker å være med i kommmunikasjosavdelingen, økonomiavdelingen, spille håndball, være bartender i studentpuben eller være HR-ansvarlig så finnes det et tilbud for deg!

Du kan lese mer om tilbudet til Studentunionen og ta del i det her!
På bildet sitter flere nye studenter oppstilt på en kunstgressbane på Voldsløkka i Oslo. Bildet er dominert av den grønne gressplenen som gir et sommerlig uttrykk.
Under årets Into Campus arrangerte Idretten, som er en del av Studentunionen, idrettsdagen på Voldsløkka.

Canvas

Canvas er læringsplatformen til Høyskolen Kristiania hvor du finner oppgaver, forelesningsnotater, undervisningsmateriell, beskjeder fra foreleser, informasjon fra skolen og mye mer. Det anbefales at du setter deg godt inn i og følger med på Canvas. Du kan også få tilgang til dette fine verktøyet "on-the-go", hvis du laster ned appen (støttes av iOS og Android)

Logg inn og bli bedre kjent med Canvas Klikk her