Go to main content
Jente som taster på en pc. Ved siden av henne ligger en mobiltelefon og en pc-mus. I bakgrunnen av bildet kan man se et solgløtt i en gul gyllen tone.

Jobber du på dagtid, har lang reisevei til din nærmeste studieplass eller rett og slett ikke klarer å dra deg ut av sengen før klokken er 10, skal ikke det stå i veien for at du skal kunne studere. Vil du studere på soverommet, kjøkkenet eller kanskje finner du kaféomgivelser inspirerende? Som nettstudent kan du kombinere jobb og studier, fullføre tidligere påbegynt utdannelse – ja til og med reise mens du studerer.

Jente med lyst blondt hår, skinnjakke og olabukser som sitter inntil en rød murvegg og arbeider på en laptop. Hun har et sort headset rundt halsen.
2. Oppfølging av studieveileder

Du er på ingen måte overlatt for deg selv når du studere på nett. Som nettstudent får du din egen faglig veileder. Du kan stille all type spørsmål og få veiledning på dine oppgaver, da veilederen svarer deg innen 24 timer. Du kan også velge om du ønsker å samarbeide med andre studenter underveis eller om du trives best alene.

3. Studiestart hele året

Har du studert tidligere eller nettopp søkt studieplass, kjenner du til stresset som kommer med opptaksfrister. Du gruer deg og teller ned dager til du får beskjed om du har fått plass på førstevalget eller ikke. Hva om du ikke kommer inn? Kanskje det er noe som skjer i livet ditt som hindrer deg fra å begynne på skolen i august. På Høyskolen Kristiania Nettstudier har vi opptak hver dag året rundt!

Jente som taster på en pc. Ved siden av henne ligger en mobiltelefon og en pc-mus. I bakgrunnen av bildet kan man se et solgløtt i en gul gyllen tone.

Nettstudier forbereder deg for arbeidslivet

Det finnes mange fordeler til hvorfor nettstudier er et utrolig bra alternativ. Som nettstudent er du faktisk ikke så avhengig av andre. Her er det du som må ta ansvar for egenlæring. Dette fører til at du blir mer selvstendig og lærer å pushe deg selv. Du får utviklet egne tanker og lærer deg hvordan du jobber mest effektiv. Disse egenskapene gjør deg til en sterk kandidat under ansettelsesprosessen og en god ressurs i arbeidslivet. Nettstudier hos Høyskolen Kristiania er av like god kvalitet som om du skulle studert på tradisjonelt vis.