Foto av kvinne med katt på fanget som jobber med en PC.

 1. Friheten til å studere hvor og når du vil

Jobber du på dagtid, har lang reisevei til din nærmeste studieplass eller rett og slett ikke klarer å dra deg ut av sengen før klokken er 10, skal ikke det stå i veien for at du skal kunne studere.

Vil du studere på soverommet, kjøkkenet eller kanskje finner du kaféomgivelser inspirerende? Som nettstudent kan du kombinere jobb og studier, fullføre tidligere påbegynt utdannelse – ja til og med reise mens du studerer.

 2. Oppfølging av studieveileder

Du er på ingen måte overlatt for deg selv når du studerer på nett – som nettstudent får du din egen faglige veileder. Du kan stille all type spørsmål og veilederen svarer deg innen 24 timer. Du kan også velge om du ønsker å samarbeide med andre studenter underveis eller om du trives best alene.

3. Studiestart hele året

Har du studert tidligere eller nettopp søkt studieplass, kjenner du til stresset som kommer med opptaksfrister. Det å telle ned dagene til du får beskjed om du har fått plass på førstevalget eller ikke. Hva om du ikke kommer inn? Kanskje det er noe som skjer i livet ditt som hindrer deg fra å begynne på skolen i august. På Høyskolen Kristiania Nettstudier har vi opptak hver dag året rundt! 

Nettstudier forbereder deg for arbeidslivet

Det finnes mange grunner til hvorfor nettstudier er et godt alternativ. Som nettstudent er du faktisk ikke avhengig av andre. Her er det du som må ta ansvar for egen læring. Dette fører til at du blir mer selvstendig og lærer å pushe deg selv. Du får finner ut hvordan du jobber mest effektivt.

Disse egenskapene gjør deg til en sterk kandidat i en ansettelsesprosess og en god ressurs i arbeidslivet. Nettstudier ved Høyskolen Kristiania er av like god kvalitet som om du skulle studert på tradisjonelt vis.