Eilén Brenne og Hanne Buøen med diplom for Fagskoleprisen 2018
Eilén Brenne og Hanne Buøen vant Fagskoleprisen 2018.

Mange av våre fagskolestudenter har utmerket seg i år, og en fra hvert studie vant prisen for "Årets Gullspire". Men de høyest hengende prisen var Fagskoleprisen. Det er en pris der utvalgte representanter fra bransjene blir enige om en verdig vinner på tvers av alle studiene. Eilén Brenne og Hanne Buøen fra Interiørdesign vant med et møteromskonsept de utviklet i høst. Da vant de nemlig konkurransen om å innrede et av møterommene på det nye Clarion-hotellet The Hub, som blir Norges største hotell. Petter Stordalen delte vinnerne både på sin personlige Facebookside og Instragram.

Gullspirene i Oslo

Hildur Hermannsdóttir vant Årets Gullspire for Illustrasjon, og var svært rørt over å ha den islandske familien sin i salen under utdelingen. Oppgaven hun vant med var en musikkvideo som mange var interesserte i å se på utstillingen.

En rørt Arnt Heggli ble Årets Gullspire for

Folk på utstilling som ser og lytter til det som er utstilt

 Adrian Samuelsen Salte ble Årets Gullspire for

Filmen «Sider» vant Årets Gullspire for

En rørt Arnt Heggli ble Årets Gullspire for

ble Kristin David-Andersen.

Grafisk design

Gullspirevinneren for 

Gullspirene i Bergen

Marte Sandanger vant Gullspiren for Interiør med prosjektet “RYTMISK BALANSE”. Det var et konsept utviklet for et bokollektiv for fire personer. Et bærekraftig- og miljøvennlig fokus ble brukt til å skape et rom som er både ryddig, funksjonelt og moderne gjennom form, farge og materialer. Peter Bednarz stakk av med Årets Gullspire for 3D og animasjon.

– Peter har jobbet hardt og målrettet gjennom to år, og han har vært flink til å dele sin kunnskap med de andre i klassen. Han har blitt meget god i alle programmene vi jobber med, og er i tillegg en utrolig dyktig tegner. Peter er kreativ, morsom og skaper liv i klassen. Nå reiser han videre til New Zealand og skal være der i 3 år. Det blir spennende å følge med på hans utvikling innen faget! sier Helge Kirkaune som er hovedlærer i 3D og animasjon i Bergen.

Julian Schlicht

Grafisk design:

 

Grafisk design oppgave med bla. platecover

: Mattias Wold

Film

 

Fagskoleprisen i Bergen

Grafisk design:

Film

 I tillegg til Gullspiren vant Mattias Wold også Fagskoleprisen for

Christine Grønning

3D og animasjon:

Peter Bednarz og faglig studieleder
Mattis Wold og faglig studieleder

Silje Steinsland

Interiør:

 

Gullspiren i Trondheim

Illustrasjon:

Julian Schlicht og faglig studieleder
Linley Kristoffersen og faglig studieleder

: Jon Roaldsnes. Han fikk også prisen for årets studentarbeid.

Musikkdesign

 

Jon Roaldsnes på scenen
Zarina Saidova og en veninne foran en vegg med illustrasjon
Christine Grønning og faglig studieleder