Sio Bolig

Som følge av den nye fagskoleloven har fagskolestudentene våre endelig fått lovfestet rett til å være med i en studentsamskipsnad, og fra begynnelsen av september ble alle fagskolestudentene våre i Oslo medlem av SiO (Studentsamskipnaden SiO), slik mange av våre bachelorstudenter allerede var. Det samme gjelder nå også våre fagskolestudenter i Bergen, som nå er medlemmer av Sammen (Studentsamskipnaden Sammen).

Mange fordeler

Som medlem i SiO får du de samme fordelene som våre høyskolestudenter, som studentbolig, gratis psykisk helsetilbud, barnehageplass med "eksamensgaranti", fastlegeordning med refusjonsordning, kurs og karriereveiledning. Du kan lese mer om fordelene dine her. I løpet av oktober vil fagskolestudentene i Oslo derfor få en faktura fra oss på 600,-. Dette er semesteravgiften til SiO som vi fakturerer på vegne av dem. Dette er en obligatorisk avgift som du ifølge lov og forskrift om studentsamskipnad må betale for å kunne gå opp til eksamen. Fremover vil avgiften til SiO sendes ut på faktura sammen med semesteravigiften i august og januar.

 

Fagskolestudenter i Bergen

Også i Bergen har våre fagskolestudenter nå blitt med i studentsamskipnaden i Sammen. Dette gir deg som fagskolestudent automatisk tilgang til alle Sammen sine tilbud og tjenester. Blant disse finner vi blant annet boligutleie, trening, barnehage, helsetjenester, kurs og karriereveiledning, samt rabatter hos utvalgte kaféer og spisesteder. Avgiften til studentsamskipnaden er obligatorisk og blir betalt samtidig som semesteravgiften i august og januar.