Tre jenter med sommerlig pynt i Ernsts Hage

Torsdag 24. mai inviterer Høyskolen Kristiania til fest i høyskolens lokaler i Oslo og Bergen. Vi har tatt en prat med Åsa Hallsteinsdatter Hoel som er eventansvarlig på Høyskolen Kristiania og primus motor for Smaken av sommer i år.

– Hva er Smaken av sommer?

– Det er en sommerfest for nye studenter som skal begynne hos oss til høsten og andre som er nysgjerrige på høyskolen. Her får du mulighet til å oppleve litt av høyskolen og studietilværelsen, og får møte studenter som allerede går her.

– Hvorfor skal man komme på Smaken av sommer?

– Fordi det er gøy! Det blir tropisk stemning, med en knallbra DJ og gratis is! Du får også muligheten til å tjuvstarte på studietiden og knytte kontakter allerede nå, så kjenner du noen når du begynner til høsten.

Slik så det ut på Smaken av sommer i fjor:  

– Hva skjer på festen?

– Dørene åpner klokken 18.00 og da vil baren være åpen med drikke til studentvennlige priser. Vi skal blant annet ha en Kahoot på storskjerm med temaet "sommer". Det er en goodiebag til vinnerlaget. Det vil også være litt forskjellige sommerleker som ringspill og bordtennis. Klokka 21 runder vi av, og de som vil kan fortsette festen nede i studentpuben vår Hvelvet, med enda mer studentvennlige priser.

Opplegget er det samme i Bergen, bare uten fortsettelsen i studentpuben. Bergen får studentpub senere i år. :)

Glad jente og gutt på toppen av et Oslo-tak, med sommerlige plasteffekter
Studentambassadørene Asgeir Sundbø Storrusten og Marthe Dypvik gleder seg også til Smaken av sommer!