Studentblogger Tien, med mange handleposer!

Som student er man som oftest konstant fattig. En har sjeldent "the luxury" til å kose seg med shopping. Det er veldig kjipt, og den triste sannheten er at veldig mange av oss har for lite penger til å skaffe nye klær akkurat når det trengs. Med hånden på hjertet; man finner meg kanskje i klesbutikken sånn en gang per tredje måned (det er ikke ofte, mener jeg). Men når jeg først drar på shopping så ender jeg alltid opp med tolv nye klesplagg, til bare 500 kroner totalt!

Men når jeg først drar på shopping så ender jeg alltid opp med tolv nye klesplagg, til bare 500 kroner totalt!

VENT NÅ LITT, sier du sikkert nå. 500 kroner er jo ingenting! Tien kan ikke engang få kjøpt seg en bukse for den prise.  Hun tuller nå, sant? Nei, jeg tuller ikke! Her gjelder det å følge med, vente og tenke igjennom kjøpene sine. La meg presentere:

Mine beste shoppingtips, til deg som vil spare penger på å handle 

1.VENT PÅ SALG

Som moren min alltid sa til meg da jeg fikk øye på et klesplagg som kostet 200 kroner og ikke var på rabatt: "Det går av moten om tre måneder, og da kan du kjøpe det når det henger på rabattstativet".


Kåpe til 175 kroner, førpris 500 kroner. Det gjelder å vente!

2. NÅR DET ER 50%, IKKE GI ETTER!

 Tiden har endret seg, og som moren min sier (ja som moren min alltid sier, igjen... hun er en klok kvinne, okay): "kjøp kun når det er 70% rabatt. 50% er den nye vanlige prisen".

50% er den nye vanlige prisen!

3. MAN MÅ VITE NÅR MAN SKAL LETE. Kjenn til heldigdagene. Før jula er for eksempel alt på full pris på grunn av... vel jul og kapitalisme. De vet du kommer til å bruke penger. So think twice før du drar ut på shopping. Etter hva jeg har lært så er det som oftest etter nyttår og etter sommerferien det er mest rabatt. På denne tiden prøver butikkene å bli kvitt tingene sine, for enten vinter eller sommerklær.

4. HANDLE PÅ NETT!

Wish og eBay is the shit. De sistnevnte kan være litt sketchy, siden ikke alle kjøp er som forventet, men sidene funker fett når det gjelder t-skjorter, jakker og masse små ting. Her kan man få de fleste ting til under 50 kroner. Man må bare huske å se på vurderingene, så er man good to go.


Svart denim jakke for bare 181 kroner, bestilt på nett. Det er ikke ofte de koster under 500 kroner.

5. KJØP BRUKT! Fretex er for eksempel helt konge. Du har vel hørt om “one man´s trash is another man´s treasure”. Det er Fretex, og andre kule bruktbutikker, i et nøtteskall.

Det var alle rådene jeg hadde, håper jeg var til hjelp!
Bilde der det står: Følg oss på sosiale medier.