• Vilde Aurora Johannessen (21)
 • Studerer Retail Design
 • Var nylig i Milano med Retail-klassen i forbindelse med Salone del Mobile

Hva var kult i Milano?

– Milano er jo en metropol for design innenfor alt fra interiør, arkitektur, mote og kunst. Ettersom dette er noe av det vi i Retail-klassen er svært interessert i er det en destinasjon som passer oss bra. Vi var på messer, showrooms, museer og andre utstillinger, noe som var veldig inspirerende for oss som en dag skal jobbe med dette. Milano er en fantastisk by, og vi gikk masse rundt bare for å utforske byen, se på bygninger og ulike butikk-konsepter. Og det at de har verdens beste pizza skader jo heller ikke!

Hvorfor dro dere dit?

– Uka vi dro var det

Milano Design Week

i forbindelse med den årlige møbel- og designmessa

Salone de Mobile

. Så vi skulle besøke messa, utforske

iSola Design District

Brera Design District

Ellers var vi fri til å se det vi ønsket selv, ogs det var utallige muligheter.

  Er du interessert i design- og interiør? Se flere bilder fra Salone del Mobile 2018 her!

  Hva ble du mest inspirert av?

  – Det er vanskelig å svare på. Etter å ha sett så mange stands, showrooms og utstillinger sitter man igjen med veldig mange innrykk og det er nesten umulig å velge en ting. Men det sier litt om standarden generelt i Italia.

  Vil du ta et semester i Milano? Det gjorde Malin, June og Isabel!

  Hva gjorde dere på fritiden? Hva gjør en sånn tur for klassemiljøet?

  – Vi hadde stort sett fritid hele tiden, og kunne legge opp dagene selv. Derfor ble det en blanding av shopping, god mat og drikke, sightseeing og skolerelaterte ting. Men ettersom vi har såpass stor interesse for faget føltes det nesten ut som om vi var på ferie hele tiden. Vi har et godt klassemiljø fra før, men det å være på tur med hverandre og skape minner sammen gjorde oss enda mer sammensveiset som klasse. Jeg skulle gjerne dratt på tur med dem igjen! 

  • Neste mulighet til å søke på Bachelor i Retail Design blir våren 2019.