Det beste med nettstudier er kanskje friheten til å studere hvor man vil. Den følelsen er helt unik, og noe som gjør at jeg har studert på nett år etter år. Man kan ta med seg bøkene og studere hvor enn man er i verden!

"Studietur" til LA

I februar reiste jeg til LA, og hadde med flere av studiebøkene i kofferten. Venninnen min studerer også, så vi leste litt begge to. Men der hun må ta kontakt med skolen og si fra at hun skal på tur, og stresse litt over eventuelle forelesninger hun ikke får med seg - kan jeg senke skuldrene og se forelesningene på macen. Det er jo så deilig! ☀

- Vi hadde virkelig verdens beste tur til California, til tross for at det er 5. gangen jeg var der. Hadde jeg ikke hatt samboer og tre katter (og kanskje vært fem år yngre), ville jeg ikke tenkt meg om to ganger før jeg meldte meg på nettstudier hos Høyskolen Kristiania - og flyttet til LA for en periode. Hvorfor gjør ikke alle det? Haha.

Friheten til å studere overalt

Men helt seriøst. Hvis du liker å reise og oppleve nye steder, og samtidig vil studere? Flytt til et annet land for en periode og kombiner det.

Du føler at du gjør noe fornuftig, samtidig som du alltid får mye ut av å reise. Folk er forskjellige, men er du reiseglad så synes jeg du skal hoppe i det og ikke se deg tilbake. Om et halvt år, eller mer, så er du kanskje tilbake i Norge (med mindre du reiser flere steder over flere år? Go go!). Da er eventyret utenfor landegrensene et godt minne å ha med seg.

Skap minner med nettstudier!

Det eneste kjipe er vel at man sikkert kommer til å savne familie og venner. Men i dag har vi FaceTime og sosiale medier! I tillegg kan man benytte anledning og invitere de over på besøk? I 2014 reiste jeg til LA i en måned for å jobbe med diverse ting, da besøkte venninnen min meg og vi reiste hjem sammen. Et av favorittminnene mine ?

Nettstudier + reise = ?
Bilde der det står: Følg oss på sosiale medier.