Torsdag 8. mars gikk årets første konsert på campus Fjerdingen av stabelen. Heimelaga er et tverrfaglig prosjekt der studenter fra bachelorprogrammene i maske- og hårdesign, prosjektledelse kunst og kreativ næring, musikkproduksjon og populærmusikk har jobbet sammen for å sette opp konserten. Bandene fikk fritt velge sin egen profil og fikk sminke og styling som sto til konseptet av studentene på Bachelor i maske- og hårdesign. De fem bandene kalte seg Hvite jenter, The Funkyjunkies, Deadly Viper Assasination Squad, Orgospel og Möbius. Alle låtene som ble fremført denne kvelden var komponert og fremført av studenter fra Bachelor i populærmusikk, og varierte helt fra sjangrene indie/synth-pop til musikal. Med sanger som «Running», «Habit», «Goodbye», «Gospel Party» og «Birds» tok bandene publikum med storm! Også backstage var det god stemning.