Bilde utenfor Museum of London. På et skilt står det Adventures start here.

Det er mange utfordringer i verden. De store, som overbefolkning, vann- og matmangel. Eller de små, som slitsom klesvask og Iphoner med lite batteritid. Alle problemer trenger løsninger, smarte løsninger fra kompetente folk. Verden trenger rett og slett flere kreative hoder, og vi må samarbeide for å lage de beste løsningene.

Alle problemer trenger løsninger, smarte løsninger fra kompetente folk.

Jeg vil løse framtidens utfordringer

Som KIF-student, lærer jeg mye om hvordan bedrifter skal vokse og hva som skal til for å slå gjennom. Slik at jeg kan være med på å bygge det neste store, som tar verden med storm.

Dette være seg alt fra superultragalaxyneonphones og selvvaskende-vaskemaskiner til ferieturer på mars. 

Tegnet bilde av en spire som vokser opp fra jord.

 Hvordan kommer verden til å se ut i fremtiden? Hva lever vi av? Hvilke hjelpemidler har vi? Hvilke selskaper er verdensledende, og hva driver disse selskapene med?

Studieinspirasjon i London

Det finnes en egen museumsutstilling, på Museum of London, som tar for seg alle problemene vi vil møte på i framtiden. Den har jeg nettopp besøkt.  Utstillingen fikk virkelig øynene mine opp for alt som må gjøres, alle løsningene som venter på å bli funnet opp. Det fikk meg for eksempel til å tenke på hva fremtidens mennesker skal gjøre med alt søppelet vi samler opp til dem. Og så blir vi bare flere og flere mennesker, hvordan skal alle bo?

Bildet av søppel. En tekst hvor det står: Hva skal vi gjøre med alt søppelet i framtiden?

Vi trenger flere kreative hoder

Alle spørsmålene jeg har stilt over må besvares, og jeg vil bidra. Jeg vil være med på å skape svarene - gjennom kreativ bedriftsbygging. Noe jeg lærer som KIF-student. Selv om jeg vil jobbe med de store spørsmålene, finnes det mange muligheter for hva man kan jobbe med.

Det er bare din egen kreativitet som setter grenser.

Tenk stort, eller lite, verden trenger den kreative kompetansen din!

Tekst: Martine Lødding