Bilde av en markedsføringsklasse på Høyskolen Kristiania. Foreleseren står foran i klasserommet og studentene lytter ivrig. Les mer om HK sitt studietilbud innen markedsføring.

Grunnprinsippene i markedsføring er på mange måter de samme som for ti, tyve eller femti år siden. Men metodene og teknikkene, budskapene, trendene og løsningene forandrer seg konstant. Vi har tre bachelorstudier i markedsføring, med spesialisering innen enten merkevareledelse, digital markedsføring eller salgsledelse, som alle er oppdatert, relevant og ruster deg for å lykkes når du skal søke jobb etter endt studium. Les mer om Høyskolen Kristiania sitt studietilbud innen markedsføring her. 

Fremtidsrettet utdanning som løser morgendagens utfordringer

Hos Høyskolen Kristiania får du en utdanning som møter morgendagens behov i arbeidsmarkedet. Markedsføringsstudiene passer for deg som ønsker en studiehverdag bestående av dagsaktuelle problemstillinger, praktiske caser og forelesere med lang fartstid fra næringslivet. Du kan spesialisere deg i markedsføring og merkevareledelse, digital markedsføring eller markedsføring og salgsledelse.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne Bestill veiledning her

Studentene våre får relevante og digitalt oppdaterte utdanninger innen markedsføring, økonomi og innovasjon. Uansett hvilken studieretning du velger, vil du være omgitt av entusiastiske, nysgjerrige og hyggelige medstudenter. Hos oss forsvinner du heller ikke i mengden, men får tett personlig oppfølging, en engasjert fagstab og god kontakt med næringslivet. Enten du studerer markedsføring og merkevareledelse, digital markedsføring eller markedsføring og salgsledelse, bygger du ditt profesjonelle nettverk og lærer å jobbe sammen med mange ulike mennesker. Prosjektene du jobber med er praktiske og reelle, slik at du tilegner deg kunnskap og erfaring som gjør deg attraktiv i morgendagens arbeidsmarked. Gjennomføringsprosenten på studiene er høy, og du blir en del av et sosialt og inkluderende studiemiljø. Les mer om vårt studietilbud innen markedsføring!

 

Ofte stilte spørsmål på markedsføringsutdanningene:

Hva kan jeg drive med etter å ha studert markedsføring hos Høyskolen Kristiania?

Svar:

Våre tre bachelorprogram innen markedsføring gir deg et godt utgangspunkt for å jobbe i alle bransjer hvor noen har noe de ønsker å selge, fortelle om eller formidle. Mange bedrifter ønsker seg generalister som de kan bruke til varierte oppgaver, mens andre ønsker seg mer spesialiserte medarbeidere. Avhengig av om du velger spesialisering innen merkevareledelse, digital markedsføring eller salgsledelse vil du kunne rette deg mer målrettet inn mot den type virksomhet du ser for deg å jobbe med etter endt studie. Du kan lese mer om de forskjellige retningene på de respektive studiesidene.

Hva er forskjellen på markedsføringsstudiene til Høyskolen Kristiania og andre studier som ser ut til å tilby det samme?

Svar:

Våre markedsføringsstudier er noe mindre orientert rundt økonomi enn andre sammenlignbare studier. Ellers fokuserer vi på praktiske, reelle og oppdaterte prosjekter, som svarer på de behovene vi ser i næringslivet.

Hva er forskjellen på markedsføringsstudiene til Høyskolen Kristiania og andre studier som ser ut til å tilby det samme?

Svar: 

Våre markedsføringsstudier har en litt annen fagsammensetning i forhold til andre lignende studier med mer psykologi- og markedsfag og mindre økonomifag. Ellers legger vi vekt på praktiske, reelle og oppdaterte prosjekter, som svarer på de behovene vi ser i næringslivet.

Kom på besøk til oss!

Jeg er usikker på hvilket av markedsføringsstudiene jeg bør velge. Kan dere hjelpe meg å velge?

Svar:

Ja, det vil vi veldig gjerne! Du kan få tak i oss ved å ringe, maile, chatte her på nettsidene, eller det vi synes er aller hyggeligst - komme på besøk! Da kan vi vise deg rundt, og du får sett både skolen, de som går her og møtt noen av oss som jobber her. Bestill veiledning her!