Et shabby chic-skilt hvor det står "Welcome to our ÅPEN DAG" istedenfor "Welcome to our home"

Nå på torsdag – 8. MARS – selveste KVINNEDAGEN og bursdagen til den østerrikske skihopperen KARL SCHNABL – arrangerer vi ÅPEN DAG på Høyskolen Kristiania

Nå har du sjansen til å få svar på alle spørsmål du måtte ha om livet på HK!

Lurer du på hvordan studentene har det? Er du nysgjerrig på hvem foreleserne dine kan bli? Har du spørsmål om studieprogrammene? Vet du ikke hva en skole er? Trenger du litt hjelp kanskje? Skal jeg ringe noen? På torsdag åpner vi dørene for alle som vil besøke oss og er påkledd.

Velg selv

På Åpen dag står du fritt til å komme og gå som du vil, og ta ting litt som det passer deg. Det er ÅPENT. Hvis du er ekstrovert kan du bli med på omvisninger og forelesninger – stille spørsmål, ta plass, få oppmerksomhet! Lære! Live! Laugh! Love! Verden er din østers, så slurp den! Nå har du sjansen til å få svar på alle spørsmål du måtte ha om livet på HK – og livet generelt! Og hvis du er introvert kan du bare late som du allerede går på skolen. Ta på deg en crewneck og Fjällrävän-säkk og si ting som «ugh, skole, am I right?» og «ay, Rosa, skal du på ballet i helgen??». På denne måten kan du skli ubemerket inn i studentmassen og oppleve hvordan det faktisk er å gå på skolen, i ditt eget tempo. Og det er gratis totebags.


Oslo eller Bergen

Skolen har tre campuser (campi?) i Oslo, og dagen er lagt opp slik at man skal ha god tid til å dra innom alle. Hopper du på et rutefly til Flesland i to-draget kan du attpåtil rekke å få med deg hvordan de har det på Campus Bergen også. Oversikt over hvilke studier du finner hvor finner du her. (Tjommi, det var nesten et palindrom.) Det blir god stemning og yrende folkeliv! Sikkert noe kaffe også, men det har jeg ikke sjekket opp i. Kanskje du til og med finner meg i folkemengden? Jeg har briller, stokk, og rød- og hvitstripet genser. 

Vi sees på Åpen dag!

Etter skolen lukker dørene kl 18, tar vi til gaten i hopetall for å velte patriarkatet!

Bilde der det står: Følg oss på sosiale medier.
Åpen dag 8. mars plakat