Her kan du se hele listen over hvor studentene våre får testet kunnskapen sin!

Som en del av utdanningen på Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring hos Høyskolen Kristiania sender vi våre studenter ut i praksis to perioder i løpet av studietiden. Åtte uker i fjerde semester og minst fire uker i sjette semester. 

Det er veldig tydelig at vi har profesjonelle, flinke og lærevillige studenter.

– Praksisperiodene gir studentene mulighet til å oppleve den faktiske arbeidshverdagen innen valgte fagfelt. De får erfaring i å jobbe over tid i en profesjonell kontekst, samt praktisk opplevelse av en fremtidig arbeidshverdag. De får etablere nettverk eksternt og knytte teori til praksis, og vi får gode tilbakemeldinger fra praksisveiledere hvert eneste år. Det er veldig tydelig at vi har profesjonelle, flinke og lærevillige studenter, forteller studieprogramleder Silje Straume.