Utstillingen står på Mercursenteret i midtbyen til over jul, og viser hvor mye talent og mangfold det er i Trondheim. Blant utstillerne finner vi Thora Storm VGS, Ugla, og selvsagt Høyskolen Kristiania – med andreklasse Illustrasjon i toppen.

Initiativ fra Illustrasjon

Det er faglærer og serviceansvarlig Jørn Adde som har satt i gang prosjektet, og med hjelp av studentene Sunniva Tønne, Zarina Saidova og Ingrid Blix Dyrseth har de samlet inn nok illustrasjoner til å dekke en hel vegg inne på kjøpesenteret. Bildene er tatt fra åpningen av utstillingen, der flere av kunstnerne også var tilstede.

Barn fra Fjæraskogen barnehage, Steinerskolen 5. trinn, Ugla Ungdomsskole 9. trinn, VG3 formgiving, Ladesletta helse- og velferdssenter, samt våre studenter fra illustrasjon deltok med egne bilder på utstillingen. Tekst: Journalistikkstudent Vilde Jacobsen