Go to main content
Vida er student ved Høyskolen Kristiania og sitter her på kafé med en gul kopp
Møtes gjerne for en kaffe ;-)

Jeg er ei jente på 22 år (fylte i april) og går første året på bachelor i Kreativ Markedskommunikasjon i Oslo. Både linja og byen er midt i blinken for meg, noe jeg spesielt innså etter å ha bodd et år frivillig i nord-Norge. Jeg er jo egentlig østlands-jente. På fritiden sliter jeg med å ta tak i hobbyene, kommer liksom alltid noe i veien. Gikk på dansing til jeg var 14, skulle ønske jeg begynte igjen, men skjer liksom ikke.

Er også veldig glad i tegne, male og spille piano, men har ikke råd til tegnebrett (data er det nye vet du), lerret eller piano. Uansett, nå har jeg kapret sitteplass i det nye markedsteamet til Høyskolen Kristiania og Westerdals! Fremover vil jeg dukke opp på snappen og Instagram-kontoen til skolen (@hkristiania og @westerdals), så følg gjerne!

Et vakkert naturbilde med rosa røyk som siver opp mot himmelen
Freeze the moment.

Jeg er veldig fan av selvutvikling, kreative og positive folk, og å dyrke de små hverdagsøyeblikkene.

Disse er jo tross alt nøkkel-elementene som krydrer tiden vi lever. Jeg er ellers både blid og pratsom! Og så liker jeg å reise, så det gjør jeg så ofte jeg kan.

Vida sitter på gulvet i en hytte med lyset skinnende inn fra vinduet, fyr i peisen og tenker på ordtaket "where attention goes, energy flows"

Jeg har hatt seks ulike jobber allerede, og ellers forsøker jeg å samle opp en rimelig mengde kulturell kapital. Avslutningsvis et kult sitat jeg prøver å leve etter:

”Where attention goes, energy flows”

Tekst/foto: Vida Emilie Larsson