Vida er student ved Høyskolen Kristiania og sitter her på kafé med en gul kopp
Møtes gjerne for en kaffe ;-)

Jeg er ei jente på 22 år (fylte i april) og går mitt første år på bachelor i Kreativ Markedskommunikasjon i Oslo. Både linja og byen er midt i blinken for meg, noe jeg spesielt innså etter å ha bodd et år frivillig i nord-Norge. Jeg er jo egentlig østlands-jente. På fritiden sliter jeg med å ta tak i hobbyene mine, det kommer liksom alltid noe i veien. For eksempel gikk jeg på dansing til jeg var 14, skulle ønske jeg begynte igjen, men skjer liksom bare ikke.

Jeg er også veldig glad i tegne, male og spille piano, men har ikke råd til tegnebrett (data er det nye vet du), lerret eller piano. Med andre ord kan man kanskje si jeg er ganske kreativ. Uansett, nå har jeg vært så heldig at jeg har kapret sitteplass i det nye markedsteamet til Høyskolen Kristiania og Westerdals! Fremover vil jeg dukke opp på snappen og Instagram-kontoen til skolen (@hkristiania og @westerdals), så følg gjerne med her!

Et vakkert naturbilde med rosa røyk som siver opp mot himmelen
Freeze the moment.

Jeg er veldig fan av selvutvikling, kreative og positive folk, og å dyrke de små, fine hverdagsøyeblikkene.

Disse er jo tross alt nøkkel-elementene som krydrer tiden vi lever. Jeg er ellers både blid og pratsom! Og så liker jeg å reise, så det gjør jeg så ofte jeg kan.

Vida sitter på gulvet i en hytte med lyset skinnende inn fra vinduet, fyr i peisen og tenker på ordtaket "where attention goes, energy flows"

Jeg har hatt seks ulike jobber allerede, og ellers forsøker jeg å samle opp en rimelig mengde kulturell kapital. Avslutningsvis et kult sitat jeg prøver å leve etter:

”Where attention goes, energy flows”

Tekst/foto: Vida Emilie Larsson