Honey, they don´t call it a job for nothing

Hei! Jeg heter Tina, er 22 år og skal være blogger i markedsteamet til Høyskolen Kristiania og Westerdals. Jeg går tekst og skribent 1 på Westerdals, og er tidligere utdannet grafisk designer ved Høyskolen Kristiania.

I dette innlegget skal dere få bli litt bedre kjent med meg, og det igjennom spørsmålet: Hvilken TV-seriekarakter kunne jeg vært?

Hvilken TV-seriekarakter kunne jeg vært?
Hvilken TV-seriekarakter tror du at jeg kunne vært?
I couldn’t help but wonder, - kunne jeg vært en yngre versjon av Carrie Bradshaw fra Sex and The City?

Bytt ut New York med Oslo, Carries spalte i ”The New York Star” med blogginnlegg for markedstemaet og behold Carries overdrevne interesse for klær og sko. Sier bare: ”I like my money right where I can see it: hanging in my closet”.

For hvem blogger vel ikke ikledd hæler og pelsjakke, mens man drikker Cosmopolitans og leser Vogue i pausene? 

Ulikt Bradshaw bruker jeg verken komfyren som klesskap, eller kjøper Vogue i stedet for middag. Det er nok grunnen til at det går omtrent fire size zero Carrie inn i pelsjakka mi. Men med en pris på over hundre kroner for 80 sider annonser på glanset papir, kan jeg se behovet for å måtte velge enten eller.  

Har på følelsen at slike replikker kun var allment akseptert på nittitallet.
Har på følelsen at slike replikker kun var allment akseptert på nittitallet.

Og hvem er vel Carrie Bradshaw uten Mr. Big? I likhet med Carrie møtte jeg på min Mr. Big i gata, og det oppstod umiddelbar interesse. Dessverre er min Mr. Big en del mer hårete, men jeg kan absolutt se for meg nabokatten røyke en sigar. Tidvis like kostbar er den óg.

Når man er så singel at nabokatten gir deg sommerfugler i magen #crazycatladysymptoms

Så gleder jeg meg til å være studentblogger for Høyskolen Kristiania og Westerdals.

Abso-fucking-lutely!
Tekst og foto: Tina Veronika Odberg Markeseth