Bilde av Tinder-match mellom Westerdals, Høyskolen Kristiania og studentblogger Jakob Skjelbred

Jeg, Jakob Skjelbred, en 26 år gammel student ved musikkproduksjon, har altså fått napp hos to skolegiganter med 460 ansatte og 10.000 studenter til sammen.

Vi snakker 700 millioner kroner i omsetning. Med mine fire kroner (og sekstifem øre) på konto, kan man jo begynne å mistenke denne gjensidige interessen mellom oss for å være et klassisk tilfelle av at «motsetninger tiltrekker hverandre». «Like barn leker best» passer i alle fall ikke.

Bilde av studentblogger Jakob Skjelbred
De sveipa til høyre!

Hittil har vi kun møttes et par ganger.

Vi er fremdeles i den litt kleine bli kjent-fasen av et forhold, hvor mesteparten av energien går med til å prøve å imponere den andre parten.

Jeg har lagt vekt på at jeg er trofast og ute etter noe seriøst, og har prøvd å vise meg fra mine beste sider. Men jeg har jo også noen sider som jeg ikke har fått vist ennå. Alle detaljene. Som at jeg er en sucker etter amerikanske pannekaker. Som at jeg begynner å hikke hver gang jeg barberer meg på haka og at jeg samler på merkelige mobildeksler. Her er topp ti i samlinga:

Bilde av studentblogger Jakob Skjelbred sine ti morsomste mobildeksler
Topp ti mobildeksler!

Nå gjenstår det å se om vi har noe til felles, skolene og jeg. Mine likes inkluderer skrekkfilmer, animasjonsfilmer og Hitchcock-filmer, alt som inneholder kokos, halloween, 90-tallsnostalgi, realityserier, gifs og lofi-fotografi, is fra Ben & Jerry’s, sanger om umulig kjærlighet og å gå i regnet til jeg blir gjennomvåt. Romantisk, er det ikke?

Bildekollasj av studentblogger Jakob Skjelbred sine favoritter: amerikanske pannekaker, Alfred Hitchcock, Halloween-gresskar, kokosnøtt, Alice i eventyrland og is fra Ben & Jerry's
På bildet over ser du hva mine likes inkluderer.

Jeg krysser fingrene for at Høyskolen Kristiania og Westerdals har noen av de samme interessene, så vi har noe å bygge videre på fremover. Forhåpentligvis blir det mer enn bare en flørt. Jeg er klar for noe mer. Men jeg er ikke glad i kaffe, så noen kaffedate blir det ikke.

Tekst/foto: Jakob Skjelbred