Go to main content
Hehe. Meg da jeg flyttet til Oslo og skulle ta buss fra Brugata.

Muligens. Vi vet egentlig ikke helt hva som skjedde, men naboen så en grevling angripe en katt... Tror kanskje det var katten min.  Jeg var ni år, og det har preget livet mitt i svært liten grad.

I dag vil jeg utvilsomt definere meg selv som et hundemenneske (herregud, har til og med egen instagramkonto til hunden min). Alt i alt ville jeg bare benytte meg av muligheten til å teste ut clickbait.

Maren og hunden hennes. Ikke katten. Den er dø, dessverre.
Instagram-prinsessa og meg i matchende antrekk så klart.

Nok om katten. Og hunden. Nå som jeg har fått testet ut clickbait, kan jeg sette i gang med å presentere meg selv:

Jeg heter Maren Olava og er ikke i familie med den noe mer kjente Ingrid Olava. Olava er bare et fornavn vi tilfeldigvis har til felles.

I tiden fremover skal jeg teste ut min drøm om å være blogger, for nå har jeg blitt en del av Høyskolen Kristiania og Westerdals’ nye markedsteam!

Her er meg i regnjakke, mens jeg skuer utover en illustrert versjon av solfylte Campus Fjerdingen på Westerdals
Her er meg i regnjakke, mens jeg skuer utover en illustrert versjon av solfylte Campus Fjerdingen på Westerdals.

Ellers er jeg en jente på 20 år, fra Kragerø. Jeg går første året på tekst og skribent-linja ved Westerdals. Etter at jeg flyttet til Oslo har jeg egentlig ikke dyrket interessene mine noe særlig, men jeg har vært helt middels god på saksofon, sunget masse og spilt teater før. Og hatt den katten da. 

En liten digresjon her er at jeg som følge av nevnte interesser gikk dramalinja på videregående. Skolen min lå en totimers busstur hjemmefra, og derfor måtte jeg flytte ut som sekstenåring.

Slik har jeg bygget meg opp unik kompetanse på å få venner, spare penger på matbutikken og lære meg nye kollektivtransport-systemer.

Ellers er jeg skravlete, distré, snill og grei. Hadde selve livet foregått i Kardemomme by (noe det ikke gjør), ville jeg kanskje vært papegøyen fra Amerika. Eller det eselet som ikke gidder å gå selv, så det blir kjørt hjem i en tralle i stedet.

Eselet Maren Olava (Obs! Fant ikke bilde av esel i tralle☹).

Nå har jeg overskredet ordgrensen her, så see you later alligator<3

Tekst og foto:  Maren Olava Ask Hütt