Go to main content

Hei! Jeg heter Tien Hoa Nguyen, og jeg er en del av Høyskolen Kristiania og Westerdals nye markedsføringteam. Jeg kommer for det meste til å være en blogger, men jeg skal også produsere video.

Jeg skal ta dere med på mange av skolens arrangementer, og ellers bare blogge fra studiehverdagen min!    

Hvem er jeg? Jeg er en 18 år gammel jente som studerer film og TV på Westerdals. Dette er mitt første år som student ved skolen. Jeg kommer rett fra videregående. Drammen videregående skole, for å være mer spesifikk.

Derfor er film og TV starten på min aller første bachelor. Jeg er relativt ung, og går kjapt fram. Jeg er den yngste i klassen min og i markedsføringteamet, men jeg vet hva jeg vil - så derfor kjører jeg bare på.

Jeg jobber også i et nettmagasin som heter VIBRO. Der jobber jeg med foto og klipping for nettseriene som blir produsert. Jeg driver også med musikk. I leiligheten min, som ligger ved Grünerløkka, har jeg et El piano og en gitar. Har jeg tid - liker jeg å jamme litt på instrumentene mine. Men ellers, utenom jobb og skole, så finner man meg som oftest på et treningssenter... Eller på en billig bar, hvor jeg koser meg med ett glass øl og gode venner.


Bonus: Hvis jeg skulle vært en karakter fra en tv-serie, sånn helt personlighetsmessig, så hadde jeg vært Robin Scherbatsky fra ”How I Met Your Mother”

Tekst og foto: Tien Hoa