Go to main content

71 kandidater fra bachelorstudiene HR og personalledelse, Markedsføring og salgsledelse, Kreativ markedskommunikasjon og Journalistikk ble høytidelig markert ved vitnemålsseremoni og prisutdeling 28. september. Konferansier Sjur Vågen ønsket de tidligere studentene og deres kjære velkommen, etterfulgt av flotte taler ved rektor Trond Blindheim og avdelingsdirektør Axel Eikner. Videre bød kvelden på underholdning, mingling og flotte kåringer. I løpet av kvelden ble det også utdelt flere priser.

Årets medstudent

Årets medstudent er et godt forbilde for andre studenter,  er inkluderende, motiverende, hjelpsom og har vist et stort engasjement gjennom studietiden. Prisen kåres av studentene selv på hvert av studieprogrammene. De som mottok prisen var:

HR og personalledelse - Michelle Elnan

Markedsføring og salgsledelse - Thomas Ristesund og Ida Aadland

Journalistikk - Katrine Mjelde

Kreativ markedskommunikasjon - Lene Hansen Tysse

Beste student

Prisen for beste student gis til de studentene som har utmerket seg for sine akademiske prestasjoner. På hvert studieprogram var det en student som fortjente ekstra heder for beste karakterer i løpet av sine tre år på høyskolen. Vinnerne av disse prisene var:

Kreativ markedskommunikasjon – Sonja HaalandHR og personalledelse – Daniella Tordal Småbrekke

Markedsføring og salgsledelse – Marianne Fjellhaug

Journalistikk – Mia Louise Eikner

Beste kandidat ved HK Bergen – Daniella Tordal Småbrekke

Årets forelesere

Årets foreleser blir kåret av studentene på hvert studieprogram. Prisen går til foreleseren som har vært en inspirasjonskilde for studentene, motiverende, kunnskapsrik, engasjerende, og ikke minst har en svært høy formidlingsevne. Prisene gikk til:

Markedsføring og salgsledelse – Stein Juvik

Journalistikk – Melanie Burford

Kreativ markedskommunikasjon – Margrethe BrattHR og personalledelse - Åshild Mongstad

Axel Eikner mottok prisen på vegne av vinnerne.

Vi gratulerer alle vinnerne, og ønsker alle våre flotte avgangsstudenter lykke til videre!