Eksamen i hekser og pingvinmenn

Maske- og hårdesign: Eksamen i hekser og pingvinmenn

I emnet karakterutvikling skulle studentene ved maske- og hårdesign designe hekser. Det siste fire ukene har studentene designet og produsert alle deler til en heks, fra et manus. På selve eksamensdagen hadde de tre timer på å sminke heksen sin, sette på applikasjoner, løse hårdeler, negler og stippel på hender, før heksen ble presentert for sensor. Hver student har sin egen modell, den samme som de har brukt under utvikling av heksemaskene. Heksekriteriene var følgende: ● Hår ● Negler (må fremstilles selv) ● Tenner (fasetter eller skulpterte) ● Applikasjoner: cowl , panne, nese, øyeposer, kinn, underleppe og hake, øre og hals ● Aldringsstippel på hender Kostyme var frivillig, men anbefalt for å gi en helhet.  Førsteårsstudentenes eksamensoppgave var å designe «The Penguin», pingvinmannen fra «Batman Returns».