E-business-bransjen-Ida-Madeleine-Aasvista
Ida Madeleine Aasvistad, Business & Technology Associate i Accenture.

Ida Madeleine Aavistad jobber som associate i Accenture. Hun har gode tips til deg som vurderer en utdanning innen e-business, eller deg som allerede er i gang med en. 

– Hva driver Accenture med?

– Accenture er verdens største konsulentselskap og er verdensledende innen salg av profesjonelle tjenester til bedrifter, forteller Ida Madeleine.

– Accenture tilbyr konsulent-, teknologi-, rådgivning- og outsourcing-tjenester innen våre fem avdelinger: Strategi, consulting, digital, technology og operations. Vi har som mål å skape fremtiden, og påvirker samfunnet direkte ved å jobbe med markedets ledende aktører, blant annet verdens og Norges største selskaper.

– Hvordan er studiet e-business relevant for Accenture?

– Som e-business-student får du kunnskap om det som skjer i krysningspunktet mellom IT og forretning i en organisasjon, noe som er svært etterspurt hos en konsulent. Som konsulent er det svært viktig å kunne forstå hele forretningsbildet til kunden, noe få IT-konsulenter kan, forteller Ida Madeleine.

– Accenture har nyansatte og erfarne eksperter som jobber på de største prosjektene i Norge innenfor fagfeltene BI/Datavarehus, CRM og ERP. I vår Analytics-avdeling jobber vi med fagområder som Business Intelligence, Big Data og Datavarehus-arkitektur. Vi jobber på noen av de største oppdragene i Norge, med de nyeste teknologiene og trendene. Både CRM og ERP er fagområder hvor vi har mange prosjekter, kompetanse og erfaringer. Vi har flere avdelinger innenfor de forskjellige teknologiene innen samtlige områder, og jobber med noen av de største prosjektene i Norge.

Student jobber med å sette opp en nettside. Bachelor i informasjonsteknologi – E-business ved Høyskolen Kristiania.

Ta en bachelor i E-business

Bli en brobygger mellom teknologi og forretning! Med en bachelor i E-business kan du tilby en svært ettertraktet kompetanse på arbeidsmarkedet.