Go to main content
Publisert 22. september 2017

Trine Meza - hoppprosjektetTrine Meza - hoppprosjektet
– Jeg har hatt veldig lyst på denne jobben, forteller Trine fornøyd.

Stillingen er nyopprettet ved Høyskolen Kristiania, som framover også skal favne over Westerdals Oslo ACT. Med dette styrkes rektoratet, som nå består av en rektor, en prorektor for utdanning og Meza som ny prorektor for forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid. – Jeg er skikkelig stolt og spent på oppgavene som kommer. Det er spennende å være den første prorektoren for forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid i Høyskolen Kristianias historie, forteller Meza.

Forskning i system

Førsteamanuensis Trine J. Meza har vært instituttleder ved Institutt for helsefag på Høyskolen Kristiania siden 2015. Da kom hun fra stillingen som seksjonssjef for evaluering og tilsyn i Tilsynsavdelingen i NOKUT. Meza ser fram til å sette forskning i fokus når hun tiltrer i rollen 1. oktober. – Nå skal vi sette forskningen og det kunstneriske utviklingsarbeidet i system. Den viktigste oppgaven framover blir å øke volumet på ekstern finansiering , sier hun.

– En selvskreven prorektor

Rektor Trond Blindheim er strålende fornøyd med det nye tilskuddet til rektoratet, og anser Meza som en selvskreven prorektor basert på kompetansen og erfaringen hennes. – Trines innsikt i alt som har med universitets- og høyskolesektoren er helt unik, og den kompetansen trenger vi i aller høyeste grad. Dessuten har hun jobbet i anerkjente forskningsmiljøer og har vært en drivkraft når det gjelder ekstern finansiering. Jeg er veldig fornøyd med denne ansettelsen, sier Blindheim.