David-trondheim
Jeg har stor interesse for lyd generelt og musikk spesielt, og ville gå i dybden på hvorfor og hvordan ting fungerer innenfor faget

Hva liker du best ved fagskolestudiet musikkdesign?

At det er variert. Vi er innom mye forskjellig som jeg aldri ville oppsøkt på egen hånd. På denne måten lærer jeg mye om meg selv, og finner nye interesser jeg ikke viste at jeg hadde i utgangspunktet. Jeg liker også Trondheim som studieby. Det er veldig mye som er tilrettelagt for studenter, og alltid mye som skjer.

Hvordan vil du beskrive livet som student?

Givende, sosialt, og gøy.

Hvordan arbeider du med studiene dine?

Jeg jobber daglig med musikk og lyd. Enten det er til en oppgave vi har, eller på fritiden. Jeg prøver alltid å forbedre meg for å få best mulig resultat.

Kan du fortelle om et prosjekt der du opplevde å ikke få det til?

Det var et prosjekt vi hadde med en kundebestilling. Vi fikk ikke noe konkret å forholde oss til, kun en ide som fortsatt var under utvikling, og noen skisser. Dette var en helt ny måte å jobbe på i forhold til de andre oppgavene vi har fått, der vi alltid har noe konkret å jobbe med.

… og et da du fikk en skikkelig opptur?

Jeg vil si at jeg fikk en opptur i det samme prosjektet da jeg kom i mål, for jeg følte meg litt fortapt i en periode, men kom i mål til slutt. Selv om jeg følte at det var helt umulig i store deler av perioden.

Hva er drømmejobben?

Alt innenfor lyd. Kanskje aller helst lyd til film.

Har du noen prosjekter du jobber med på fritiden, eller noe du er skikkelig «fagnerd» på?

Jeg spiller i band ved siden av studiet, så jeg jobber en del med det i tillegg. Det er også en av grunnene til at jeg valgte å gå musikkdesign.

Hva er det beste rådet du vil gi til dem som vurderer dette studiet?

Vær villig til å møte opp og sug til deg så mye informasjon som mulig, det er utrolig mye nyttig å lære.