Julie Amundsen Studentunionen

Julie Amundsen (20), Bachelor i markedsføring og salgsledelse og PR- og kommunikasjonsansvarlig i Studentunionen:

Vi jobber hver eneste dag for å gjøre studietiden enda litt bedre for deg som student.

Vi arrangerer blant annet oppstartsuken for nye studenter, hvor den grunnleggende relasjonen for deg og dine klassekamerater skapes. I tillegg arrangerer vi en rekke sosiale sammenkomster i løpet av året, deriblant vinterfester, eksamensfester og høstfester.

Vi arrangerer også surfeturer til Marokko og skiturer til fjells. I tillegg arrangeres det også ukentlige treninger med blant annet fotball, crossfit og yoga. Ikke minst holder vi vår egen studentpub i Oslo, Hvelvet, åpent for alle hver torsdag kveld. Med andre ord legger vi muligheter for å møte nye medstudenter og å være sosial rett i hånden deres.

Hvorfor bør du som student engasjere deg?

Et verv i studentunionen er en perfekt mulighet for deg som vil gjøre det lille ekstra. Her er det mange muligheter, og jeg er sikker på at du finner et verv som vil passe akkurat deg. Noen verv krever mye, andre krever mindre. Uansett hvilket verv du ønsker å velge, vil du være en viktig ressurs for Studentunionen.

Det er på en måte litt som et puslespill, vi trenger at alle brikkene faller på plass for at vi er fullstendig og kan drives på en best mulig måte.

Ved å engasjere deg i Studentunionen vil du møte mange nye mennesker, og danne mange nye relasjoner. Du skal ikke se bort ifra at dette er venner du vil ha resten av livet, og at du vil ha mange gode minner å se tilbake på når du plutselig er ferdig med studietiden. Ikke minst vil det være svært positivt å putte på CV’en, og dette kan skille deg ut i bunken av jobbsøknader når du skal søke jobb senere.

Man må være innstilt på at det vil ta mye tid, men med tanke på alt man får igjen for å være med er det absolutt verdt det! Studentunionens misjon er å fremme et inkluderende og sosialt studentmiljø, gjøre studentene mer attraktive for næringslivet, arbeide for å oppnå økt studentpolitisk innflytelse og være synlige og tilgjengelige for medlemmer og eksterne aktører.

I hovedstyret sitter leder, nestleder, økonomiansvarlig, markedsansvarlig, PR- og kommunikasjonsansvarlig, HR-ansvarlig, studentpolitisk koordinator og en studentrepresentant. Vi jobber aktivt med at SHK blir driftet slik det står i vedtektene som er festet av Generalforsamlingen, og at utvalgene overholder gitte regler og retningslinjer.

Sååå… hva er min jobb i SHK?

Hovedansvaret mitt er å profilere SHK internt og eksternt i henhold til profilhåndboken og i samarbeid med Markedsansvarlig. I tillegg jobber jeg med å opprettholde og utvikle gode kommunikasjonskanaler mellom Hovedstyret, utvalgene og studentene på Høyskolen Kristiania.

Som PR- og kommunikasjonansvarlig er jeg også leder for kommunikasjonsavdelingen. Kommunikasjonsavdelingen er et stort utvalg og vi jobber med relevant arbeid knyttet til foto, video, sosiale medier, grafisk produksjon samt utforming av studentunionens nettside. Avdelingen blir drevet som et kommunikasjonsbyrå og arbeider tett med de andre utvalgene i studentunionen. Så alle fremtidige (og nåværende) studenter, her er en varm anbefaling til dere:

Har du noe du interesserer deg litt ekstra for? Eller ønsker du en knallbra erfaring ved siden av studiene?

Kanskje ønsker du å møte enda flere studenter, og danne enda flere relasjoner? Sjekk ut hvilke muligheter et verv i studentunionen vil by på. Jeg lover deg en ting- du vil ikke angre!

Hovedstyret i Studentuniønen, øverst fra venstre: Erik Klever, Studentpolitisk koordinator, Julie Amundsen, PR- og kommunikasjonsansvarlig, Håkon Tveito, Markedsansvarlig, Emilie Moestue,  TU-ansvarlig, Andrea Solvang, Økonomiansvarlig. Nederst fra venstre: Tom Erik Øverbø, HR-ansvarlig, -Eivind Langøigjelten, Leder, Celine Sandberg, Nestleder.