Father and daughter sitting at kitchen table near window in discussion

En grunnleggende forståelse av pedagogikkens innhold er nødvendig for deg som ønsker å jobbe med pedagogiske oppgaver senere i livet. Pedagogikk-studier ved Høyskolen Kristiania Nettstudier består av en unik sammensetning av pedagogiske temaer for at du som student etter endt utdanning skal ha en bred forståelse av pedagogikk som fagområde.  

bachelorløpet får du innsikt i temaene digitalisering, kreativitet, innovasjon, gruppeprosesser, spesialpedagogikk og flerkulturell pedagogikk. 

Om du er usikker på om en hel bachelorgrad er noe for deg kan du fint begynne med en årsenhet i pedagogikk. Emnene i årsenheten kan inngå som første år av bachelorgraden i pedagogikk.

Årsenheten består av 4 kurs, hvert på 15 studiepoeng, som også kan tas enkeltvis.

Studiet kan inngå som første år av en bachelor i pedagogikk eller som breddefag i andre samfunnsvitenskapelige bachelorprogram ved en annen høyskole.

Mange jobbmuligheter

Årsenheten i pedagogikk passer for deg som allerede har noe erfaring eller utdanning fra før, og ønsker å spesialisere deg innenfor pedagogikk. Dersom du ønsker dybdekunnskap innenfor pedagogikkens verden er bachelorgraden riktig valg. 

Studentene som fullfører en grad i pedagogikk, fyller langt flere roller i arbeidslivet enn de man tradisjonelt finner innen utdanning. Relevante jobber kan være:

  • Innen ungdomsarbeid  
  • Innen kreative prosessorienterte yrker  
  • Innen offentlig forvaltning, og  
  • I personalorienterte eller etter- og videreutdanningsrettede stillinger i små eller store bedrifter.  

En bachelorgrad eller årsenhet i pedagogikk er veldig fint å ha på CV-en. Dette er et viktig og sentralt fagområde som kan brukes innenfor mange felt. Pedagogikk passer for deg som vil forstå og legge til rette for læring og utvikling hos barn, unge og voksne. 

Har du utdanning innen pedagogikk eller andre relevante fagområder fra før? Da kan du søke om å få vurdert hvorvidt denne kan inngå som en del av bachelorløpet. 

Ønsker du å prøve pedagogikkursene gratis?

Hos oss kan du prøve flere av våre nettkurs – helt kostnadsfritt, og uten forpliktelser. Klikk her for å komme til siden hvor du kan registrere deg for å prøve et kurs.

Les mer om studiene her