Go to main content

Vil du bidra til å gi folk en sunnere og mer aktiv livsstil? Har du lyst til å jobbe med mennesker og lære hvordan du kan veilede og motivere folk til å opprettholde eller forbedre helsen sin? Da er en bachelor i fysisk aktivitet og ernæring studiet for deg!

En bachelor i fysisk aktivitet og ernæring gir deg både et biologisk og et samfunnsrettet perspektiv på forebyggende og rehabiliterende helsetiltak. Gjennom målrettet og systematisk arbeid med fysisk aktivitet og kosthold vil du kunne bidra til å bedre menneskers helse, fysiske form og prestasjonsevne.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Bestill veiledning her!

Kunnskap som aldri går av moten

Høy livskvalitet er en kombinasjon av god og sunn mat og motiverende fysisk aktivitet. Du utdanner deg for fremtiden for god helse går aldri av moten! Lagt opp som et profesjonsstudium vil du med en bachelor i fysisk aktivitet og ernæring få et solid fundament til å gå rett inn i jobber i treningsbransjen, friskliv og mestring, idrettsklubber, rehabilitering eller i skolevesenet. Bachelorstudiet har også et utvekslingsprogram og er et godt utgangspunkt for videre mastergradsstudier.

Walk the talk

Vår bachelor i fysisk aktivitet og ernæring er et praktisk studium, der mange av fagene baserer seg på at du selv er aktiv. Studentene disponerer dedikerte fasiliteter som treningssenter, testlab og anatomisk læringssenter under studiet. Uansett i hvilken retning utdannelsen tar deg vil du jobbe med mennesker. Derfor kick startes 3. semester med en "Boot camp" til Numedal for en uke fylt av teambuilding og konkurranser med mål om å skape et godt klassemiljø. Se video fra en av turene her:

Har du helsefaglig utdanning fra før? Da kan du søke deg rett inn på andre studieår. Les mer om innpass her.